Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Myprotein Thermopure rasvanpolttaja

Termogeeninen tehopakkauksemme, jolla saat itsestäsi kaiken irti

EUR 18.45
alkaen 18,45 €

Loppuunmyyty

MyProtein Thermopure sisältää tehokkaita luonnollisia ainesosia, jotka tehostavat rasvan palamista energiaksi ja terveellisen ruokavalion ja sopivan liikunnan kanssa yhdistettynä saattavat auttaa painotavoitteiden saavuttamisessa.

Yksi Thermopuren avainainesosista on vihreäteeuute, jonka on todettu vähentävän rasvan imeytymistä ja tehostavan sen hyödyntämistä energiaksi. Lisäksi Thermopure sisältää seoksen kofeiinia, vadelmaketoneja ja cayennepippuria.

Nämä ainesosat yhdessä kiihdyttävät lepoaineenvaihduntaa ja auttavat nostamaan kalorinkulutusta. Kofeiinin aiheuttamaa levottomuutta vastustamaan tuotteeseen on lisätty rentouttavaa l-teaniinia. Optimaalisen tehon saavuttamiseksi tuotteeseen on lisätty myös Bioperine®-mustapippuriuutetta, joka tehostaa l-tyrosiinin energia-aineenvaihduntaa edistäviä vaikutuksia ja parantaa B6- ja B12-vitamiinin imeytymistä. Myös kromi osaltaa auttaa vähentämään rasvavarastoja ja saattaa hillitä ruokahalua ja etenkin makeannälkää.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Apua painonhallintaan
  • Tehoa rasvanpolttoon
  • Nopeammin tuloksia

2-3 kapselia päivässä runsaan veden kera tyhjään mahaan, mieluiten ennen treeniä. Lepopäivinä 1 kapseli aamulla ja toinen iltapäivällä.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Vihreäteeuute (95% polyfenoleja), kapselin kuori (gelatiini), l-tyrosiini, täyteaine (selluloosa) kofeiini, l-teaniini (98%), vadelmaketonit, Capsicum annuum -uute (30,000-50,000 SHU), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), piidioksidi, pyridoksiinihydrokloridi, mustapippuri-uute, kromipikolinaatti, syanokobalamiini.

Sisältää per: 3 kapselia (päiväannos)
Polyfenoleja 356,25 mg
Thermogenic Blend (kofeiini, vadelmaketonit, cayennejauhe) 300 mg
L-tyrosiinia 200 mg
L-teaniinia 125 mg
B6-vitamiinia 5 mg
Mustapippuriuutetta 5 mg
Kromia 120 µg
B12-vitamiinia 21 µg
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan