Myprotein Thermopure rasvanpolttaja

16,10 €

Loppuunmyyty

Yleistä

MyProtein Thermopure sisältää tehokkaita luonnollisia ainesosia, jotka tehostavat rasvan palamista energiaksi ja terveellisen ruokavalion ja sopivan liikunnan kanssa yhdistettynä saattavat auttaa painotavoitteiden saavuttamisessa.

Yksi Thermopuren avainainesosista on vihreäteeuute, jonka on todettu vähentävän rasvan imeytymistä ja tehostavan sen hyödyntämistä energiaksi. Lisäksi Thermopure sisältää seoksen kofeiinia, vadelmaketoneja ja cayennepippuria.

Nämä ainesosat yhdessä kiihdyttävät lepoaineenvaihduntaa ja auttavat nostamaan kalorinkulutusta. Kofeiinin aiheuttamaa levottomuutta vastustamaan tuotteeseen on lisätty rentouttavaa l-teaniinia. Optimaalisen tehon saavuttamiseksi tuotteeseen on lisätty myös Bioperine®-mustapippuriuutetta, joka tehostaa l-tyrosiinin energia-aineenvaihduntaa edistäviä vaikutuksia ja parantaa B6- ja B12-vitamiinin imeytymistä. Myös kromi osaltaa auttaa vähentämään rasvavarastoja ja saattaa hillitä ruokahalua ja etenkin makeannälkää.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Apua painonhallintaan
  • Tehoa rasvanpolttoon
  • Nopeammin tuloksia

Käyttöohje

2-3 kapselia päivässä runsaan veden kera tyhjään mahaan, mieluiten ennen treeniä. Lepopäivinä 1 kapseli aamulla ja toinen iltapäivällä.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Ainesosat

Vihreäteeuute (95% polyfenoleja), kapselin kuori (gelatiini), l-tyrosiini, täyteaine (selluloosa) kofeiini, l-teaniini (98%), vadelmaketonit, Capsicum annuum -uute (30,000-50,000 SHU), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), piidioksidi, pyridoksiinihydrokloridi, mustapippuri-uute, kromipikolinaatti, syanokobalamiini.

Ravintosisältö

Sisältää per: 3 kapselia (päiväannos)
Polyfenoleja 356,25 mg
Thermogenic Blend (kofeiini, vadelmaketonit, cayennejauhe) 300 mg
L-tyrosiinia 200 mg
L-teaniinia 125 mg
B6-vitamiinia 5 mg
Mustapippuriuutetta 5 mg
Kromia 120 µg
B12-vitamiinia 21 µg

Arvostelut

Ei arvioita.

Myprotein Thermopure rasvanpolttaja

Valitse kuva

Myprotein Thermopure rasvanpolttaja