Myprotein Thermopure rasvanpolttaja

16,10 €

Loppuunmyyty

Yleistä

MyProtein Thermopure sisältää tehokkaita luonnollisia ainesosia, jotka tehostavat rasvan palamista energiaksi ja terveellisen ruokavalion ja sopivan liikunnan kanssa yhdistettynä saattavat auttaa painotavoitteiden saavuttamisessa.

Yksi Thermopuren avainainesosista on vihreäteeuute, jonka on todettu vähentävän rasvan imeytymistä ja tehostavan sen hyödyntämistä energiaksi. Lisäksi Thermopure sisältää seoksen kofeiinia, vadelmaketoneja ja cayennepippuria.

Nämä ainesosat yhdessä kiihdyttävät lepoaineenvaihduntaa ja auttavat nostamaan kalorinkulutusta. Kofeiinin aiheuttamaa levottomuutta vastustamaan tuotteeseen on lisätty rentouttavaa l-teaniinia. Optimaalisen tehon saavuttamiseksi tuotteeseen on lisätty myös Bioperine®-mustapippuriuutetta, joka tehostaa l-tyrosiinin energia-aineenvaihduntaa edistäviä vaikutuksia ja parantaa B6- ja B12-vitamiinin imeytymistä. Myös kromi osaltaa auttaa vähentämään rasvavarastoja ja saattaa hillitä ruokahalua ja etenkin makeannälkää.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

  • Apua painonhallintaan
  • Tehoa rasvanpolttoon
  • Nopeammin tuloksia

Käyttöohje

2-3 kapselia päivässä runsaan veden kera tyhjään mahaan, mieluiten ennen treeniä. Lepopäivinä 1 kapseli aamulla ja toinen iltapäivällä.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Ainesosat

Vihreäteeuute (95% polyfenoleja), kapselin kuori (gelatiini), l-tyrosiini, täyteaine (selluloosa) kofeiini, l-teaniini (98%), vadelmaketonit, Capsicum annuum -uute (30,000-50,000 SHU), paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti), piidioksidi, pyridoksiinihydrokloridi, mustapippuri-uute, kromipikolinaatti, syanokobalamiini.

Ravintosisältö

Sisältää per: 3 kapselia (päiväannos)
Polyfenoleja 356,25 mg
Thermogenic Blend (kofeiini, vadelmaketonit, cayennejauhe) 300 mg
L-tyrosiinia 200 mg
L-teaniinia 125 mg
B6-vitamiinia 5 mg
Mustapippuriuutetta 5 mg
Kromia 120 µg
B12-vitamiinia 21 µg

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(6 Arvostelut)

  • 5    2
  • 4    3
  • 3    0
  • 2    1
  • 1    0
Lajittele

hyvä

Yhteensä:

4

Vaikuttaa tosi hyvältä. Mahan toiminta vilkastuu. Paino lähti rytinällä putoamaan. (ei pelkillä pillereillä vaan noudattaen hyvää ruokavaliota) wau.

Sat Sep 24 00:51:15 BST 2016 mukaan

Perus hyvä rasvanpolttaja

Yhteensä:

4

Hyvä rasvanpolttaja, hyvin antaa boostia treeniin ja hiki virtaa kaks kertaa enemmän tän kanssa! Alussa kun alottaa käytön vie nälän kokonaan, mutta ajan kuluessa nälkää hillitsevä ominaisuus hieman lievenee mutta silti pitää hieman kurissa toki. Auttaa tulosten saavuttamisessa, suosittelen

Tue May 03 13:50:50 BST 2016 mukaan

Hyvä

Yhteensä:

5

On vatsakin alkanut normaalisti toimimaan kun olen näitä käyttänyt

Mon Feb 22 17:40:35 GMT 2016 mukaan

Nojaa

Yhteensä:

2

Tämä ei kyllä itselläni sykähdyttänyt. Tai siis en huomannut mitään eroa kun otan tuon 3 tabletin annostuksen.

Tue Oct 13 12:02:44 BST 2015 mukaan

Fouad

Yhteensä:

5

Paras rasvanpoltaja mikä olin käyttänyt ikinä.

Mon Sep 21 05:28:11 BST 2015 mukaan

Thermopure

Yhteensä:

4

Parin viikon käytön jälkeen tuntuu, että ruokahalu tai ainakin makeanhimo olisi vähenemään päin ja välipaloja ei niin kaipaa. Olen aloittanut varovasti 1-2 pilleriä päivässä. Mutta ei huolta, mitään ikäviä sivuvaikutuksia ei ole. Ei polttele mahaa, eikä vie yöunia. Ennen treeniä toimii vähän niin kuin boosteri, mutta ei venytä treenejä ylipitkiksi. Syödään näitä nyt ainakin jonkin aikaa.

Tue Aug 04 16:35:46 BST 2015 mukaan #1 Huippu tuotearvostelija

Myprotein Thermopure rasvanpolttaja

Valitse kuva

Myprotein Thermopure rasvanpolttaja