Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Total Nutri-Greens viherjauhe

Ladattu täyteen kasvien uutteista saatavaa tehoa

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
  • Gluteeniton
EUR 10.7
alkaen 10,70 €

Loppuunmyyty

Total Nutri-Greens on sekoitus korkean antioksidanttipitoisuuden omaavia hedelmiä ja vihanneksia. Tuote sisältää yhteensä 22 prosessoimatonta superfoodia sekä hedelmä-, marja- ja kasviuutetta.

Total Nutri-Greens on helppo tapa lisätä hedelmien, marjojen ja kasvisten määrää ruokavaliossa kiireisen arjen keskellä.

Total Nutri-Greens on täynnä luontaisia ravinteita, joita saadaan erilaisista superruoista, hedelmäjauheista ja levistä. Se sisältää mm. spirulinaa, vehnänorasta, Acerola-marjaa, parsakaalia, pinaatinlehtiä, granaattiomenansiemeniä, omenakuitua, tomaattia, seljanmarjaa, pensasmustikkaa ja klorellaa, joilla on erinomaisia antioksidanttisia vaikutuksia.

Antioksidantit ovat tärkeässä asemassa taistelussa vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita vastaan. Nauttimalla antioksidanttipitoisia ruokia ja vähentämällä vapaiden radikaalien aiheuttamaa vahinkoa voidaan saavuttaa useita etuja, mikä tekee Total Nutri-Greensistä erittäin tehokkaan ravintolisän optimaalisen terveyden tavoittelussa.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Superfood-ravintolisä
  • Helppo tapa lisätä hedelmien ja kasvisten määrää ruokavaliossa
  • Sisältää mm. vehnänorasta, klorellaa, pinaatinlehtiä, Acerolaa ja spirulinaa

3 annosmitallista (7,5 g) (Tropical-maussa 4 annosmitallista (10 g)) jauhetta sekoitettuna 250-350 ml:aan vettä tai mehua 1-2 kertaa päivässä.

Jauheen voi myös ripotella ruoan päälle tai sekoittaa esim. palautus- tai proteiinijuomaan. Ei suositella raskaana oleville naisille.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä.

Maustamaton:

soijalesitiini, spiruliina, omenakuitujauhe, ohranorasjauhe, vehnänorasjauhe, kaurakuitujauhe, pomegranaattijauhe, alfalfajauhe, soijanversojauhe, acerola, punajuurijauhe, siperian ginseng, porkkanajauhe, tomaattimehu, astragalusjuurijauhe, pinaatinlehti, parsakaalijauhe, ginko biloba, vihreätee, rypälesiemen, seljanmarjajauhe, mustikkajauhe.

 

Sisältää per: 100 g 10 g
Energiaa (kJ/kcal) 1456/345 109/26
Rasvaa, josta 2,1 g 0,2 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 0,8 g 0,08 g
Hiilihydraatteja, joista 70,8 g 7,1 g
sokereita 14,4 g 1,4 g
Proteiinia 0 g 0 g
Suolaa 1,9 g 0,2 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan