Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Tribulus Pro

EUR 14.49

14,49 €

Loppuunmyyty

Tribulus Pro – 95% saponiineja ja markkinoiden voimakkain testobuusteri kovaan treeniin.

300mg Tribulusta per kapseli.


Tribulus Pro lisää kehon testosteronin tuotantoa, lihasmassaa, energiaa ja suorituskykyä super intensiiviseen treeniin. Laadukas ja tehokas valmiste, jonka sisältämä Tribulus Terrestris yrtti sisältää 95% saponiineja. Tabletit sisältävät puhdasta ja vahvaa Tribulus Terrestris -uutetta.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • 95% saponiineja!
  • erittäin vahva uute
  • Kasviuute ravintolisä

1 kapseli 1-3 kertaa päivässä aterian yhteydessä.

SÄILYTYSOHJE

Säilytetään viileässä ja kuivassa.

HUOM.

Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Jos olet raskaana, imetät, sinulla on jokin sairaus tai käytät reseptilääkkeitä, kysy neuvoa lääkäriltä ennen ravintolisien käyttöä. Pakkauksessa mahdollisesti oleva kuivausainepussi ei ole syötävä.

Tribulus terrestris -jauhe, kapselin kuori (gelatiini), täyteaine (dikalsiumfosfaatti), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi, magnesiumstearaatti).

Sisältää per: 1–3 kapselia (päiväannos)
Tribulus terrestris, josta 300–900 mg
saponiineja 285–855 mg

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.2 / 5 (10 Arvostelut)
  • 5 5 star reviews
  • 2 4 star reviews
  • 3 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Myprotein Tribulus Pro

Hyvä lisä tehostamaan rasvattoman lihaksen kasvua...Itselläni ainakin toimii ja suosittelen kokeilemaan...edullinen lisäravinne kaikenikäisille aikuisille.

tribulus

Hinta kohdallaan niin piti ottaa uudelleen kokeiluun. Muun merkkisellä tuotteella en huomannut juurikaan muuta tehoa kuin mieskunto oli hieman parempi. Helppo niellä kun ei maista tribuluksen väkevää ominaismakua.

tribulus pro

tribulus prolla on ollut hieman näkyviä vaikutuksia. Miinuksena on sivuvaikutukset.

3/5

Kyllä tuntu parin viikon käytön jälkeen lisäävän jonkin verran jaksamista salilla,toki otan suuremmalla annostuksella mitä ohjeessa. Tiedä sitten onko placebovaikutus vai iha aito,mutta kuitenkin jotenkin toimii. Parempiakin testobuustereita on kuitenkin saatavilla esim. Mutant Test. Plussaa edullisesta hinnasta myös.

Tribulus pro

Tuli tehoa lisää tehoa treeniin. Perinteiset sarjat punteilla alkoivat tuntua kevyiltä. Joutui laittaa painoja lisää.

Tribulus Pro

Nyt on kiva treenata kovaa.....toimii..

Buusteri

Paras Tribulis mitä kokeiltu, saattaa jopa toimia, ainakin tällaisella 50v. En usko että hyötyjä niinkään nuorille.

Lisärit

Hienosti ovat toimineet ja ainakin raskaan punttitreenin jälkeen on jaksanut ilman kummempia kipuja. Kestää tietysti hetken, ennenkuin uutuudet alkaa vaikuttamaan, mutta olen jo nyt tosi tyytyväinen tuotteisiin!

Erinomainen

Toimiva tuote. Kuukauden ollut käytössä ja voimatasot nousseet selvästi..

tribulus pro

erittäin hyvä..nm voima varmuutta..!