Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Vegan Blend

EUR 25.49
alkaen 25,49 €

Loppuunmyyty

Vegan Blend kokoaa yhteen usean eri proteiinin hyödyt. Vegaanisekoituksessa on herneproteiinia, tummaa riisiproteiinia sekä hamppuproteiinia. Tämä kolmen proteiinilaadun yhdistelmä tarjoaa ensiluokkaista laatua vegaani ruokavaliota noudattavalle. Annoksessa vegaaniproteiinisekoitusta on yli 22 grammaa proteiinia sekä useita eri aminohappoja.

Vegan Blend –proteiinisekoituksessa on mukana BCAA:ta; Leusiinia, Isoleusiinia sekä Valiinia. Sekoitus sisältää myös useita eri vitamiineja ja mineraaleja, kuitua sekä tärkeitä rasvahappoja. Vegan Blend on vapaa soijaton ja laktoositon vaihtoehto korkeapitoiselle proteiinille. Vegan Blend sisältää myös DigeZyme® -ruoansulatusentsyymiä ruonasultauksen tehostamiseen.

Vegan Blend –vegaaniproteiini soveltuu vegaani ruokavaliota noudattavalle ja auttaa turvaamaan riittävän päivittäisen proteiinin saannin.

Vegaaniproteiini on myös tehokas apu lihasmassan lisäämiselle ja ylläpitämiselle.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt
  • Soveltuu vegaaneille
  • Korkea proteiinipitoisuus
  • Riisi-, hamppu ja herneproteiini

Lisää 150-250ml vettä tai mehua shakeriin (mitä vähemmän nestettä, sitä paksumpi koostumus). Lisää 1 vajaa Myprotein L-koon mitallinen (Myprotein Large Scoop 30g) jauhetta, sekoita ja nauti. Nauti 2-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.

1 tasamitallinen (Myprotein Large Scoop) annos vastaa noin 35 grammaa tuotetta. Herneproteiini-isolaatti, Tumma riisiproteiinikonsentraatti, hamppuproteiini, kookosjauhe (maussa: suklaa), makuaineet (psl. Maustamaton), Digezyme® (amylaasi, proteaasi, sellu, beta-D-galaktosidaasi, lipaasi), makeutusaineet (Sucralose®[psl. Maustamaton]).

Sisältää per: 100 g 30 g
Energiaa (kJ/kcal) 1691/400 507/120
Rasvaa, josta 5,5 g 1,6 g
tyydyttyneitä rasvahappoja 1,4 g 0,4 g
Hiilihydraatteja, joista 4,7 g 1,4 g
sokereita 0,8 g 0,2 g
Proteiinia 82 g 25 g
Suolaa 1,5 g 0,4 g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.0 / 5 (7 Arvostelut)
  • 3 5 star reviews
  • 3 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Ravinteet kohdillaan

Samaa mieltä olen, että maku ei ole hyvä. Maustamattomana vedän, koska kroppa ei siedä ollenkaan teollisia makeutusaineita. Hyvä kuitenkin todeta, että tässä on paljon muutakin kuin pelkkää proteiinia ja kaikkein parasta, että tämä on täysin kasvipohjainen. Todella pitkään etsinyt heran tilalle jotain korviketta kun tiedän miten myrkkyä se voi pitkällä tähtäimellä olla. Aminohappokoostumuksen ja muiden hyödyllisten ravinteiden takia täydet viisi tähteä!

Toimii

Tässä on aika hyvin maku kohdillaan. Itse nautin usein vain veteen sekoitettuna desin vegan blendiä ja eihän se tietenkään mitään herkkua ole, mutta menee alas kuitenkin ihan ok!

En suosittele

Kaikkea on tullut maistettua ja halusin kokeilla perinteisten heraprotskujauhojen rinnalle kasvisvaihtoehtoa. Tällaista kokeilua ajatteleville voin vain todeta, että tämä oli mielestäni kauheaa. Makuasioista on vaikea kiistellä, mutta nyt ei mennyt kyllä alas maidon eikä veden kera. Koostumus oli yllättävän jauhoinen, jota osasinkin odottaa, mutta maku oli sen verran pettymys, että tulisi kyllä salireissu jätettyä väliin, jos tietäisi tämän odottavan salikassissa. Haluan vielä painottaa, että tämä oli ensikosketukseni kasvispohjaisiin proteiinijauheisiin ja toivon että arvioni huomioivat lähinnä tältä samalta pohjalta liikkeellä olevat henkilöt.

Vegan Blend

Vaikka en vegaani olekaan niin mieluusti täytän osan päivittäisestä proteiinin tarpeestani täysin vegaanisella vaihtoehdolla. Muutenkin hyvä saada proteiini useammasta eri lähteestä. Tää oli hyvä löytö, koska muut kaupat tarjoaa lähinnä vaan soijaa tai kilohinnalta turhan tyyristä hamppuprotskua.

Hyvä tuote

Kaikinpuolin erinomainen proteiinilisä mm. harjoituksen ympärillä nautittavaksi. Paremman makuinen verrattuna pelkkään herneproteiinin ja maustamaton menee hyvin alas sellaisenaankin, kun makuun muutaman kerran jälkeen tottuu. Hyvää myös blenderissä hedelmien jne. kanssa. Usein juon kyllä muutenkin sellaisenaan, jos syöminen jäänyt liian vähälle tms.

Maukas vegeproteiini

Hyvänmakuinen vaihtoehto heralle. Hieman jauhoinen koostumus, mutta ei niin paha kuin pelkässä riisiproteiinissa.

Loistava vaihtoehto maitoproteiinille

Todella hyvä proteiinijauhe. Antoi smoothieen hiukan jauhomaisen koostumuksen, mutta se ei ollut huono asia omasta mielestäni. Mitta tuli mukana ja pussi on sopivan kokoinen!