Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

MYSYRUP

EUR 4.78

Oli 6,75 €

4,78 €

Säästä: 1,97 €

Loppuunmyyty

Myprotein Mysyrup on luontaisesti makeutettu siirappi, jossa EI sokeria, EI rasvaa. Mysyrup siirappi soveltuu erinomaisesti eri ruokiin, kuten puuroihin, proteiiniletuille tai -pannareille, jugurtin sekaan tai proteiinismoothieen.

Siirappia on saatavilla herkullisissa mauissa, joista löytyy varmasti suosikki jokaisen terveysherkuttelijan makuun! Erinomainen ja terveellisempi vaihtehto sokerisille ja rasvaisille siirapeille ja levitteille.

Hyödyt
  • siirappi terveellisempään herkutteluun
  • sokeriton ja rasvaton
  • herkulliset maut

Nauti sellaisenaan jälkiruokien tai proteiinileivonnaisten tai –juomien kanssa. Säilytä kuivassa, auringonvalolta suojattuna. Avattuna säilytys jääkapissa enintään 4 viikon ajan.

Blueberry: vesi, saostusaineet (karboksymetyyliselluloosa, ksantaanikumi), väri (anotsyaniidit), happo (sitrushappo (citric acid)), luontaiset makuaineet, makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, sodiumbentsoaatti).

Butterscotch: vesi, saostusaineet (karboksymetyyliselluloosa, ksantaanikumi), luontaiset makuaineet, suola, happo (sitrushappo (citric acid)), väri (sulfiitti ammonia karamelli), makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, sodiumbentsoaatti).

Chocolate: vesi, saostusaineet (karboksymetyyliselluloosa, ksantaanikumi), luontaiset makuaineet (sisältää kofeiinia), väri (sulfiitti ammonia karamelli), kaakaojauhe, suola, happo (lactic acid), makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, sodiumbentsoaatti).

Maple: vesi, saostusaineet (karboksymetyyliselluloosa, ksantaanikumi), luontaiset makuaineet, suola, väri (sulfiitti ammonia karamelli), happo (sitrushappo (lactic acid), makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, sodiumbentsoaatti).

Raspberry: vesi, saostusaineet (karboksymetyyliselluloosa, ksantaanikumi), väri (anotsyaniidit), happo (sitrushappo (citric acid)), luontaiset makuaineet, makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, sodiumbentsoaatti).

Serving Size - 5g

Servings Per Container - 81

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving (5g)
Energy 22 kJ/5 kcal 1.1 kJ/0.3 kcal
Fat 0 g 0 g
  of which saturates 0 g 0 g
Carbohydrate 0.2 g 0 g
  of which sugars 0.2 g 0 g
Fibre 1.1 g 0.1 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0.27 g 0.01 g

 

The nutritional information is based on the Blueberry Flavour version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.44 / 5 (16 Arvostelut)
  • 10 5 star reviews
  • 5 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 1 1 star reviews
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

MySyrup

Kaikki siirappimaut on hyviä PAITSI suklaa! Ei maistu yhtään suklaalle, oudolta maistuuu! Kaikista paras on kermatoffee ja muut ihan ok!

Hyvä

Ostin ja yllätyin, maistui tosi hyvälle! Aikaisemmat samankaltaiset tuotteet on tullut vähän väkisten syötyä, mutta tää on oikeasti hyvää. Onhan maku esanssinen, mutta mitä voi odottaa kun katsoo ravintosisältöä..

Monikäyttöistä ja kaloritonta

Tullut käytettyä parikin purkkia MYSYRUPia (maut: maple ja butterscotch) nyt jo ja täytyy sanoa, että erinomaista tavaraa tämä siirappi. Maku: Mielestäni sekä maut MAPLE että BUTTERSCOTCH ovat varsin onnistuneita ja muistuttavat paljolti ihan oikean siirapin makua - tietenkin sillä erotuksella, että MYSYRUP on täysin kaloritonta. Pakkaus: Pakkauksen muotoilu on hyvä ja kompakti ja se on helppo säilyttää; pysyy pystyssä molemmin päin. Purkista on helppo annostella haluamansa määrä siirappia. Hinta: Mielestäni varsin kohtuuhintaista kalorittomaksi ja maistuvaksi siirapiksi. Toki enemmällä käytöllä yksi purkki ei kestä hirvittävän kauan. Mutta hintaansa nähden järkevä ostos. Käyttö: Mielestäni MYSYRUP tarjoaa erittäin monikäyttöisen makuelämyksen moneen eri ruokaan. Itse olen käyttänyt lähinnä pannukakkujen ja maustamattoman maitorahkan kanssa, joihin se soveltuukin erinomaisesti. Varmaankin ainoastaan mielikuvitus on rajana siirapin käytölle eri ruokien suhteen. Yhteenvetona, voin lämpimästi suositella MYSYRUPIA jokaiselle, joka kaipaa makua elämäänsä - erityisesti niille, jotka haluavat välttää normaalin siirapin ylimääräiset kalorit. Yksinkertaisesti loistava ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!

ei kiitos!

Tilasin vaahterasiirapin makuisen, ja mielestäni maku on aika kammottava. Jos enemmän on tottunut käyttämään keinotekoisia makeutusaineita, saattaa tämä olla ihan ok. Mutta itse en maista tässä mitään muuta kuin järkyttävän keinotekoisen ja esanssisen maun. HYI YÖK, käyttämättä taitaa jäädä!

MYSYRUP

Chocolate ja Raspberry 4/5, mutta Maple 5/5. Mausta ei uskoisi että kaloriton tuote. Proteiinilättyjen kera tulee vedettyä.

Maistuu!

Eipä rahka enää muun kanssa maistukaan, kun tuon suklaasiirapin, mikä noista mauista ehdottomasti paras. Tässä menny nyt hetki ilman rahkaa, kun ei ollut siirappia saatavilla, mutta nyt taas varastoon muutama pullo varmuudeksi tilattu. :P Ja hox! Suklaasiirappirahka käy ihan ns. iltaherkusta.. Ei tartte muihin herkkuihin repsahhella. :D

Herkkusuklaa

Loistava rahkan tai puddingin kanssa, erityisen hyvää pannarin päällä!

Piristystä maustamattomalle

Rahkan makuaineena loistava. Ainoana miinuksena se, että joutuu laittaa melko reilusti ennen kuin maku tulee kunnolla esiin. Onneksi ei hinnalla pilattu, joten useamman pullon tohtii kerralla tilata ja voi käyttää juuri sen verran kuin tarvitsee. Kokeilussa olleet maut Butterscotch ja Maple.

makeannälän selättäjä

Ei maistu yhtään niin esanssiselta mitä vastaavat tuotteet yleensä eikä hintakaan ole pahimmasta päästä!:)

Makeeta lisää

Ostin butterscotch maun ja todella tyytyväinen!! Makean karamellinen ja maku muistuttaa butterscotch likööriä :p sopii mainiosti pannareiden kanssa puuron päällä mutta vielä paremmpi riisikakun päällä maapähkinävoin kanssa !