MYSYRUP

Maku
Pakkaus
Määrä

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
6,49 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Myprotein Mysyrup on luontaisesti makeutettu siirappi, jossa EI sokeria, EI rasvaa. Mysyrup siirappi soveltuu erinomaisesti eri ruokiin, kuten puuroihin, proteiiniletuille tai -pannareille, jugurtin sekaan tai proteiinismoothieen.

Siirappia on saatavilla herkullisissa mauissa, joista löytyy varmasti suosikki jokaisen terveysherkuttelijan makuun! Erinomainen ja terveellisempi vaihtehto sokerisille ja rasvaisille siirapeille ja levitteille.

Hyödyt

  • siirappi terveellisempään herkutteluun
  • sokeriton ja rasvaton
  • herkulliset maut

Käyttöohje

Nauti sellaisenaan jälkiruokien tai proteiinileivonnaisten tai –juomien kanssa. Säilytä kuivassa, auringonvalolta suojattuna. Avattuna säilytys jääkapissa enintään 4 viikon ajan.

Ainesosat

Blueberry: vesi, saostusaineet (karboksymetyyliselluloosa, ksantaanikumi), väri (anotsyaniidit), happo (sitrushappo (citric acid)), luontaiset makuaineet, makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, sodiumbentsoaatti).

Butterscotch: vesi, saostusaineet (karboksymetyyliselluloosa, ksantaanikumi), luontaiset makuaineet, suola, happo (sitrushappo (citric acid)), väri (sulfiitti ammonia karamelli), makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, sodiumbentsoaatti).

Chocolate: vesi, saostusaineet (karboksymetyyliselluloosa, ksantaanikumi), luontaiset makuaineet (sisältää kofeiinia), väri (sulfiitti ammonia karamelli), kaakaojauhe, suola, happo (lactic acid), makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, sodiumbentsoaatti).

Maple: vesi, saostusaineet (karboksymetyyliselluloosa, ksantaanikumi), luontaiset makuaineet, suola, väri (sulfiitti ammonia karamelli), happo (sitrushappo (lactic acid), makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, sodiumbentsoaatti).

Raspberry: vesi, saostusaineet (karboksymetyyliselluloosa, ksantaanikumi), väri (anotsyaniidit), happo (sitrushappo (citric acid)), luontaiset makuaineet, makeutusaine (sukraloosi), säilöntäaineet (kaliumsorbaatti, sodiumbentsoaatti).

Ravintosisältö

Serving Size - 5g

Servings Per Container - 81

Nutritional Information

  Per 100g Per Serving (5g)
Energy 22 kJ/5 kcal 1.1 kJ/0.3 kcal
Fat 0 g 0 g
  of which saturates 0 g 0 g
Carbohydrate 0.2 g 0 g
  of which sugars 0.2 g 0 g
Fibre 1.1 g 0.1 g
Protein 0 g 0 g
Salt 0.27 g 0.01 g

 

The nutritional information is based on the Blueberry Flavour version, when choosing an alternative flavour the nutritional values may vary by up to 10%

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.4375

4.4375

(16 Arvostelut)

Katso kaikki arvostelut
  • 5    10
  • 4    5
  • 3    0
  • 2    0
  • 1    1
Lajittele

MySyrup

Yhteensä:

4

Kaikki siirappimaut on hyviä PAITSI suklaa! Ei maistu yhtään suklaalle, oudolta maistuuu! Kaikista paras on kermatoffee ja muut ihan ok!

Thu Aug 18 10:00:25 BST 2016 mukaan M.S

Hyvä

Yhteensä:

5

Ostin ja yllätyin, maistui tosi hyvälle! Aikaisemmat samankaltaiset tuotteet on tullut vähän väkisten syötyä, mutta tää on oikeasti hyvää. Onhan maku esanssinen, mutta mitä voi odottaa kun katsoo ravintosisältöä..

Thu Aug 04 11:27:09 BST 2016 mukaan tt

Monikäyttöistä ja kaloritonta

Yhteensä:

5

Tullut käytettyä parikin purkkia MYSYRUPia (maut: maple ja butterscotch) nyt jo ja täytyy sanoa, että erinomaista tavaraa tämä siirappi. Maku: Mielestäni sekä maut MAPLE että BUTTERSCOTCH ovat varsin onnistuneita ja muistuttavat paljolti ihan oikean siirapin makua - tietenkin sillä erotuksella, että MYSYRUP on täysin kaloritonta. Pakkaus: Pakkauksen muotoilu on hyvä ja kompakti ja se on helppo säilyttää; pysyy pystyssä molemmin päin. Purkista on helppo annostella haluamansa määrä siirappia. Hinta: Mielestäni varsin kohtuuhintaista kalorittomaksi ja maistuvaksi siirapiksi. Toki enemmällä käytöllä yksi purkki ei kestä hirvittävän kauan. Mutta hintaansa nähden järkevä ostos. Käyttö: Mielestäni MYSYRUP tarjoaa erittäin monikäyttöisen makuelämyksen moneen eri ruokaan. Itse olen käyttänyt lähinnä pannukakkujen ja maustamattoman maitorahkan kanssa, joihin se soveltuukin erinomaisesti. Varmaankin ainoastaan mielikuvitus on rajana siirapin käytölle eri ruokien suhteen. Yhteenvetona, voin lämpimästi suositella MYSYRUPIA jokaiselle, joka kaipaa makua elämäänsä - erityisesti niille, jotka haluavat välttää normaalin siirapin ylimääräiset kalorit. Yksinkertaisesti loistava ja ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote!

Wed May 18 09:58:16 BST 2016 mukaan PasiM

ei kiitos!

Yhteensä:

1

Tilasin vaahterasiirapin makuisen, ja mielestäni maku on aika kammottava. Jos enemmän on tottunut käyttämään keinotekoisia makeutusaineita, saattaa tämä olla ihan ok. Mutta itse en maista tässä mitään muuta kuin järkyttävän keinotekoisen ja esanssisen maun. HYI YÖK, käyttämättä taitaa jäädä!

Thu May 12 06:29:54 BST 2016 mukaan jessi

MYSYRUP

Yhteensä:

5

Chocolate ja Raspberry 4/5, mutta Maple 5/5. Mausta ei uskoisi että kaloriton tuote. Proteiinilättyjen kera tulee vedettyä.

Mon Apr 18 11:59:39 BST 2016 mukaan latemani

Maistuu!

Yhteensä:

5

Eipä rahka enää muun kanssa maistukaan, kun tuon suklaasiirapin, mikä noista mauista ehdottomasti paras. Tässä menny nyt hetki ilman rahkaa, kun ei ollut siirappia saatavilla, mutta nyt taas varastoon muutama pullo varmuudeksi tilattu. :P Ja hox! Suklaasiirappirahka käy ihan ns. iltaherkusta.. Ei tartte muihin herkkuihin repsahhella. :D

Sun Apr 03 17:38:22 BST 2016 mukaan UJM

Herkkusuklaa

Yhteensä:

4

Loistava rahkan tai puddingin kanssa, erityisen hyvää pannarin päällä!

Wed Mar 02 06:09:54 GMT 2016 mukaan eh81

Piristystä maustamattomalle

Yhteensä:

4

Rahkan makuaineena loistava. Ainoana miinuksena se, että joutuu laittaa melko reilusti ennen kuin maku tulee kunnolla esiin. Onneksi ei hinnalla pilattu, joten useamman pullon tohtii kerralla tilata ja voi käyttää juuri sen verran kuin tarvitsee. Kokeilussa olleet maut Butterscotch ja Maple.

Tue Feb 02 10:10:45 GMT 2016 mukaan Max

makeannälän selättäjä

Yhteensä:

5

Ei maistu yhtään niin esanssiselta mitä vastaavat tuotteet yleensä eikä hintakaan ole pahimmasta päästä!:)

Mon Feb 01 13:50:20 GMT 2016 mukaan mippefit

Makeeta lisää

Yhteensä:

5

Ostin butterscotch maun ja todella tyytyväinen!! Makean karamellinen ja maku muistuttaa butterscotch likööriä :p sopii mainiosti pannareiden kanssa puuron päällä mutta vielä paremmpi riisikakun päällä maapähkinävoin kanssa !

Fri Jan 22 12:08:10 GMT 2016 mukaan Makeeta lisää

maukasta kastikketta

Yhteensä:

4

Todella hyvää ja kaloritonta kastiketta maustamattoman rahkan sekaan. Kaikista parhaimman makuista on tuo suklaa. Suosittelen kaikkia kokeilemaan.

Mon Jan 11 14:29:45 GMT 2016 mukaan cheke

Myprotein Mysyrup

Yhteensä:

5

Myprotein Mysyrup on luontaisesti makeutettu siirappi, jossa EI sokeria, EI rasvaa. Mysyrup siirappi soveltuu erinomaisesti eri ruokiin, kuten puuroihin, proteiiniletuille...itse laitan sitä kahviinkin sekä croisanttien päälle, nam!!!

Mon Dec 21 10:09:43 GMT 2015 mukaan €mppu

My Syrup

Yhteensä:

5

Totta! Sopii puuroihin, letuille, muroihin. Itse laitan kahviin!!!Jopa paistetun kanan päälle! Ja on hyyvväää!!!

Mon Dec 21 09:55:08 GMT 2015 mukaan €mppu

parasta

Yhteensä:

5

Maple ja chocolate tilattu,ihan huippu hyvää pancake mixin kans!!

Thu Nov 26 18:49:02 GMT 2015 mukaan Nikki

Mysyrup Butterscotch

Yhteensä:

5

Erinomaisen makuinen !!!! Hienostunut "toffeen" maku, sopii erinomaisesti rahkan, puuron ja pannukakkujen kanssa; SUOSITTELEN !!!!

Fri Nov 20 13:13:41 GMT 2015 mukaan JaPo

maistuvaa tavaraa!

Yhteensä:

4

Oli kyllä tilaamisen arvoinen ostos, Sopii mukavasti esim.rahkan sekaan. Vielä kun olisi hieman hintalaatu-suhde parempi,niin tilaisin useammin.

Fri Nov 20 13:12:42 GMT 2015 mukaan cheke

MYSYRUP

Valitse kuva

MYSYRUP