Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

N-asetyyli L-tyrosiini (100%)

Toisarvoinen aminohappo, jonka voit lisätä päivittäiseen juomaseokseesi

  • Gluteeniton
EUR 21.45

21,45 €

Loppuunmyyty

N-Asetyyli L-Tyrosiini (NALT) on toisarvoisen aminohapon, L-tyrosiinin, asetyloitu johdannainen. Asetyloituminen viittaa siihen, että NALT imeytyy tyrosiinia nopeammin — mikä auttaa sinua kuntoilutavoitteidesi saavuttamisessa.

Hyödyt
  • 300 mg annosta kohden
  • Toisarvoinen aminohappo
  • Esiintyy luontaisesti proteiinissa
  • Erittäin helppokäyttöinen jauhe

Milloin 100-prosenttista N-Asetyyli L-Tyrosiinia kannattaa nauttia?

Lisää 300 mg jauhetta haluamaasi määrään vettä tai hedelmämehua, ravista ja nauti. Käytä 1–2 kertaa päivässä. Voit myös lisätä jauheen päivittäiseen pirtelöösi. Älä ota enempää kuin kaksi annosta päivässä.

Minkä tuotteen yhteydessä N-asetyyli L-tyrosiini (100%) toimii parhaiten?

Varmista, että saat oikean määrän luontaisesti proteiinissa esiintyviä haarautuneita aminohappoja (BCAA), jotka auttavat kasvattamaan ja korjaamaan lihasmassaa3 – ota siis N-Asetyyli L-Tyrosiini -jauheen rinnalle Essential BCAA 2:1:1, joka suorastaan pursuaa leusiinia, isoleusiinia ja valiinia.

Huomio: Suosittelemme, että kaikki annokset mitataan tarkalla vaa'alla. Teemme kaiken voitavamme, jotta tuotteiden mittaaminen Myprotein-kauhoilla olisi mahdollisimman tarkkaa, mutta niillä mitatut määrät ovat silti summittaisia, eivätkä kauhat voi korvata normitettuja mittauslaitteita. Älä ylitä ohjeissa suositeltua päivittäistä annosta. Tämä tuote on ravintolisä, eikä sillä siksi voi korvata monipuolista ruokavaliota ja terveellisiä elämätapoja. Säilytä viileässä ja kuivassa paikassa, pienten lasten ulottumattomissa.

100% N-asetyyli L-tyrosiini

100% N Acetyl L-Tyrosiini

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan