Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Nutrend Protein Porridge

EUR 2.56

Oli 10,13 €

2,56 €

Säästä: 7,57 €

Loppuunmyyty

Runsaasti kuitua ja proteiinia sisältävä Nutrend Protein Porridge on herkullinen kaurapuuro vitamiineilla ja mineraaleilla mukaan lukien K-vitamiini ja D-vitamiini.

Jokainen 50g kulhollinen sisältää 30% huippulaadukasta maitoproteiini-isolaattia, joka voi edistää lihasmassan ylläpitoa. Se sisältää myös chia-siemeniä tukemaan terveen sydämen toimintaa ja kalsiumia edistämään normaalia lihasten toimintaa.

Nutrend Porridge:a saa kolmessa eri maussa: luonnollinen; suklaa; ja vadelma. Puuro valmistuu vain 2 minuutissa ja se on täydellinen tapa aloittaa päivä.  

Hyödyt
  • 15g proteiinia per annos
  • Sisältää runsaasti kuitua ja proteiinia
  • Gluteeniton

Luonnollinen maku: gluteenittomat kaurahiutaleet, maitoproteiini-isolaatti, kookossokeri, riisijauho, tattaripuuro, chia-siemenet (Salvia hispanica) 5%, inuliini, fruktoosi, arabikumi, aromi, natriumkloridi, paakkuuntumisenestoaineet kalsiumfosfaatti ja piidioksidi, menakinoni - 7 (K2 - vitamiini), kolekalsiferoli (D- vitamiini). Saattaa sisältää soijaa.

Vadelman maku: gluteenittomat kaurahiutaleet, maitoproteiini-isolaatti, kookossokeri, tattaripuuro, chia-siemenet (Salvia hispanica) 5%, inuliini, riisijauho, fruktoosi, lyofilisoidut vadelmat 2,5%, arabikumi, aromi, happamuuden säätelijä sitruunahappo, natriumkloridi, paakkuuntumisenestoaineet kalsiumfosfaatti ja piidioksidi, menakinoni-7 (K2-vitamiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini). Saattaa sisältää soijaa.

Suklaamaku: gluteenittomat kaurahiutaleet, maitoproteiini-isolaatti, kookossokeri, tattaripuuro, chia-siemenet (Salvia hispanica) 5%, inuliini, riisijauho, fruktoosi, tumma suklaa palat 2,5% (kaakaomassa, sokeri, kasvirasva (palm, shea, illipe, sal, kokum, mango), kaakao, emulgointiaine soijalesitiini) kaakaota, akaasiakumia, aromiaineita, natriumkloridia, paakkuuntumisenestoaineita, kalsiumfosfaattia ja piidioksidia, menakinoni-7 (K2-vitamiini), kolekalsiferoli (D-vitamiini).

Annoskoko 50g

Ravintosisältö - Luonnollinen maku:

  Per Annos
Energiaa 764 kJ / 181 kcal
Rasvaa 2 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4 g
Hiilihydraatteja 23.5 g
joista sokereita 6.9 g
Proteiinia 15 g
Suolaa 0.2 g

 

Annoskoko 50g

Ravintosisältö - Vadelman maku: 

  Per Annos
Energiaa 764 kJ / 181 kcal
Rasvaa 2.2 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.4 g
Hiilihydraatteja 22.7 g
joista sokereita 7.2 g
Proteiinia 15 g
Suolaa 0.2 g

 

Annoskoko 50g

Ravintosisältö - Suklaamaku:

  Per Annos
Energiaa 767 kJ / 182 kcal
Rasvaa 2.4 g
josta tyydyttyneitä rasvahappoja 0.7 g
Hiilihydraatteja 22.6 g
joista sokereita 7.4 g
Proteiinia 15 g
Suolaa 0.2 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan