Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Olimp Carbo NOX

EUR 9.31

9,31 €

Loppuunmyyty

Olimp Carbo-nox™ on paras hiilihydraattivalmiste markkinoilla! Olimp Carbo® on ollut markkinoilla yli kymmenen vuotta ja kasvattaa edelleen suosiotaan treenaajien parissa.

Olimp Carbonox™ hiilihydraattivalmiste on tarkoitettu niihin hetkiin, jolloin haluat räjähtävää energiaa! Jolloin todella haluat vielä treenin ja tehot

Carbonox™ on sekoitus laadukkaita hiilihydraatteja eri lähteistä. Hiilihydraattien imeytyvyysnopeus ja -ominaisuudet on otettu huomioon ja ainesosat on huolella valittu. Hiilihydraattien annostukset ja suhteet on laboratoriossa valittu; nopeasti imeytyvää hiilihydraattia (glukoosi), keskinopeasti imeytyvää hiilihydraattia (maltodekstriini) ja hitaasti imeytyvää (innovatiivinen hitaasti imeytyvä isomaltuloosi). Sekoituksessa on näin ollen eri glykeemisen indeksin omaavia hiilihydraatteja, jotka varmistavat energian vapautumisen jopa 2 tuntia tuotteen nauttimisen jälkeen.

Tuote on täydellinen nautittavaksi sekä treenin aikana, että sen jälkeen. Näin energiaa vapautuu tasaisesti treenissä, energiaa riittää aina treenin loppuun saakka ja palautuminenkin on nopeampaa. Mitä nopeampi palautuminen on treenin jälkeen, ja mitä nopeammin keholla on tarvittavat ainesosat saatavilla, sitä enemmän treenistä on hyötyä, kun halutaan kasvattaa lihasta.

Mukana myös l-arginiinia ja 12 eri vitamiinia!

Parhaan hyödyn saamiseksi, suosittelemme käyttämään tuotetta yhdessä seuraavien tuotteiden kanssa; Mega Strong Protein™ tai Whey Protein Complex 100%®, treenin jälkeen. Creatine Magna Power® , BCAA Xplode™ tai AAKG 7500 Extreme Shot™ ennen treeniä.

Hyödyt
  • 3 eri glykeemisen indeksin hiilihydraatteja
  • Energiaa tasaisesti jopa yli 2 tunnin ajan
  • L-arginiinia & 12 eri vitamiinia

2-4 annosta päivässä kehonpainon ja rasitustson mukaan. Lisää 1 annos (50g) tuotetta 100ml vettä. Nauti noin 30min treenin jälkeen tai välittömästi treenin loputtua. Ei sovi diabeetikoille.

95% hiilihydraattisekoitus (maltodestriini, glukoosi, isomaltuloosi**), 1% L-arginiinihydrokloridi, happamuudensäätöaineet – malic happo, sitrushappo; 1% mineraaliainesosat (ortofosforisen hapon kalsiumsuola, kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, ferrous fumarate, manganeesisulfaatti, kaliumjodidi, kromikloridi (III), sodiummolybdaatti, sodium seleniitti), aromit, 0,1% vitamiinit (L-askorbiinihappo – C -vitamiini, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti – E -vitamiini, nikotinamiidi – niasiini, D -biotiini, retinyyliasetaatti – A -vitamiini, kalsium D-pantotenaatti – pantothenaattihappo, pyridoksiinihydrokloridi – B6 -vitamiini, kolekalsiferoli – D -vitamiini, pteroylmonoglutamiinihappo – folaatti, tiamiinimononitraatti – B1 -vitamiini, riboflaviini – B2 -vitamiini, cyanocobalamiini – B12 -vitamiini), makeutusaineet – asesulfaami K, sukraloosi, syklamaatti; värit: beta-karoteeni, karmiini, riboflaviini (appelsiinin maku), karmiini (mansikan, greipin, kirsikan maut), riboflaviini (sitruunan maku).

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.0 / 5 (1 Arvostelut)
  • 0 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Jeeees

Kätevä hiilihydraatti. Voi sekoitella omasta suosikki proteiinistaan palautusjuoman haluamalleen päivällensä.