Olimp Carbo NOX

Maku
Määrä

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
8,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Olimp Carbo-nox™ on paras hiilihydraattivalmiste markkinoilla! Olimp Carbo® on ollut markkinoilla yli kymmenen vuotta ja kasvattaa edelleen suosiotaan treenaajien parissa.

Olimp Carbonox™ hiilihydraattivalmiste on tarkoitettu niihin hetkiin, jolloin haluat räjähtävää energiaa! Jolloin todella haluat vielä treenin ja tehot

Carbonox™ on sekoitus laadukkaita hiilihydraatteja eri lähteistä. Hiilihydraattien imeytyvyysnopeus ja -ominaisuudet on otettu huomioon ja ainesosat on huolella valittu. Hiilihydraattien annostukset ja suhteet on laboratoriossa valittu; nopeasti imeytyvää hiilihydraattia (glukoosi), keskinopeasti imeytyvää hiilihydraattia (maltodekstriini) ja hitaasti imeytyvää (innovatiivinen hitaasti imeytyvä isomaltuloosi). Sekoituksessa on näin ollen eri glykeemisen indeksin omaavia hiilihydraatteja, jotka varmistavat energian vapautumisen jopa 2 tuntia tuotteen nauttimisen jälkeen.

Tuote on täydellinen nautittavaksi sekä treenin aikana, että sen jälkeen. Näin energiaa vapautuu tasaisesti treenissä, energiaa riittää aina treenin loppuun saakka ja palautuminenkin on nopeampaa. Mitä nopeampi palautuminen on treenin jälkeen, ja mitä nopeammin keholla on tarvittavat ainesosat saatavilla, sitä enemmän treenistä on hyötyä, kun halutaan kasvattaa lihasta.

Mukana myös l-arginiinia ja 12 eri vitamiinia!

Parhaan hyödyn saamiseksi, suosittelemme käyttämään tuotetta yhdessä seuraavien tuotteiden kanssa; Mega Strong Protein™ tai Whey Protein Complex 100%®, treenin jälkeen. Creatine Magna Power® , BCAA Xplode™ tai AAKG 7500 Extreme Shot™ ennen treeniä.

Hyödyt

  • 3 eri glykeemisen indeksin hiilihydraatteja
  • Energiaa tasaisesti jopa yli 2 tunnin ajan
  • L-arginiinia & 12 eri vitamiinia

Käyttöohje

2-4 annosta päivässä kehonpainon ja rasitustson mukaan. Lisää 1 annos (50g) tuotetta 100ml vettä. Nauti noin 30min treenin jälkeen tai välittömästi treenin loputtua. Ei sovi diabeetikoille.

Ainesosat

95% hiilihydraattisekoitus (maltodestriini, glukoosi, isomaltuloosi**), 1% L-arginiinihydrokloridi, happamuudensäätöaineet – malic happo, sitrushappo; 1% mineraaliainesosat (ortofosforisen hapon kalsiumsuola, kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, ferrous fumarate, manganeesisulfaatti, kaliumjodidi, kromikloridi (III), sodiummolybdaatti, sodium seleniitti), aromit, 0,1% vitamiinit (L-askorbiinihappo – C -vitamiini, DL-alfa-tokoferyyliasetaatti – E -vitamiini, nikotinamiidi – niasiini, D -biotiini, retinyyliasetaatti – A -vitamiini, kalsium D-pantotenaatti – pantothenaattihappo, pyridoksiinihydrokloridi – B6 -vitamiini, kolekalsiferoli – D -vitamiini, pteroylmonoglutamiinihappo – folaatti, tiamiinimononitraatti – B1 -vitamiini, riboflaviini – B2 -vitamiini, cyanocobalamiini – B12 -vitamiini), makeutusaineet – asesulfaami K, sukraloosi, syklamaatti; värit: beta-karoteeni, karmiini, riboflaviini (appelsiinin maku), karmiini (mansikan, greipin, kirsikan maut), riboflaviini (sitruunan maku).

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Ei arvioita.

Olimp Carbo NOX

Valitse kuva

Olimp Carbo NOX