Olimp Creatine Strong Matrix 7 Mega Caps

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
25,99 €

Loppuunmyyty

Yleistä

Olimp CREATINE MEGA CAPS® on kreatiinimonohydraatti treenaaville ihmisille, jotka haluavat nostaa voimatasoja ja nopeuttaa lihasmassan lisäämistä.

Kreatiinimonohydraatti on molekyyli, jota löytyy luonnostaan ihmiskehosta. Kudoksissa kreatiini on kiinnittynyt fosfaatin avulla fosfo-kreatiinina. Kreatiini saattaa olla yksi tutkituimmista lisäravinteista kautta aikojen. Se auttaa räjähtävän voiman tuotossa, lihasmassan lihaamisessa ja voimatasojen nostamisessa. Tuotetta suositellaan nautittavan 3g joka päivä täyden hyödyn saamiseksi.

Kreatiinia on saatavilla useissa eri muodoissa, kreatiinimonohydraatti on kuitenkin kenties yksi suosituimmista ja myydyistä kreatiineista. Se onkin suosittu todella monissa eri lajeissa ja erinomainen niille jotka haluavat kasvattaa voimaa, tehoja, nopeutta ja kasvua. Kreatiinimonohydraatin on tutkittu myös parantavan kokonaispalautumisaikaa sekä palautumista intensiivisten urheilusuoritusten välillä.

Kreatiinimonohydraatti auttaa kehon ATP:n tuotannossa mikä on kemikaali jota vaaditaan lihasten tehokkaaseen supistumiseen. Tämä onkin merkittävä hyöty, kun tavoitellaan lihaskasvua ja parempaa voimantuottoa. Suuremmat ATP-tasot voivat johtaa voima- ja tehotasojen sekä kestävyyden parantumiseen.

Hyödyt

  • Tehokas kreatiinimonohydraatti
  • Auttamaan räjähtävän voiman tuotossa
  • Edistämään lihaskasvua

Käyttöohje

Ota 3 kapselia päivässä suuren määrän vettä kanssa. Painonlisäys on mahdollista kreatiinin käytön aikana.

Ei sovellu lapsille tai nuorille. Käytetään osana terveellisiä elämäntapoja ja ravintoa.

Ainesosat

89,3% mikronisoitu kreatiinimonohdraatti, sakeuttamisaine – mikrokristallinen selluloosa, paakkuuntumisenestoaine – rasvahappojen magnesiumsuola, kapseli (gelatiini, väri: E 171).

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Ei arvioita.

Olimp Creatine Strong Matrix 7 Mega Caps

Valitse kuva

Olimp Creatine Strong Matrix 7 Mega Caps