Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Olimp Creatine Xplode

EUR 31.29

31,29 €

Loppuunmyyty

Olimp CREATINE XPLODE POWDER® on makeutusaineella makeutettu kreatiinijauhe, joka tukee lihaskasvua, räjähtävän voiman tuottoa sekä voimatasojen nostamista. Tämä kreatiini sisältää 6 eri kehittynyttä kreatiinin muotoa ja todellakin se tuntuu! Ei halpoja monohydraatteja tai hiilihydraatteja mukana.

Tuotteessa on eri kreatiinin lähteitä, jotka kukin imeytyvät eri nopeuksilla. Creatine Xplode kreatiinia suositellaan kaiken tasoisille urheilijoille kaikissa eri lajeissa. Etenkin lajeihin, jotka vaativat räjähtävää voimantuottoa, tehoa ja nopeutta. Kreatiinia käytetään sekä näiden ominaisuuksien parantamiseksi, myös lihaskasvun tukena. Se onkin kenties yksi suosituimmista lisäravinteista, kun kyse on lihasmassan kasvattamisesta.

MIKÄ TEKEE KREATIINISTA HYÖDLLISEN?

Kreatiinia on saatavilla useissa eri muodoissa, kreatiinimonohydraatti on kuitenkin kenties yksi suosituimmista ja myydyistä kreatiineista. Se onkin suosittu todella monissa eri lajeissa ja erinomainen niille jotka haluavat kasvattaa voimaa, tehoja, nopeutta ja kasvua. Kreatiinimonohydraatin on tutkittu myös parantavan kokonaispalautumisaikaa sekä palautumista intensiivisten urheilusuoritusten välillä.

Kreatiinimonohydraatti auttaa kehon ATP:n tuotannossa mikä on kemikaali jota vaaditaan lihasten tehokkaaseen supistumiseen. Tämä onkin merkittävä hyöty, kun tavoitellaan lihaskasvua ja parempaa voimantuottoa. Suuremmat ATP-tasot voivat johtaa voima- ja tehotasojen sekä kestävyyden parantumiseen.

Hyödyt
  • 6 eri kreatiinin muotoa yhdessä
  • 100 annosta per pakkaus
  • Räjähtävään voimantuottoon ja lihasmassan lisäämiseen

1 annos päivässä ennen aamiaista tai treenin jälkeen. Lisää 1 annos (5g) jauhetta 125ml vettä. Nauti välittömästi sekoittamisen jälkeen. Painonnousua voi tapahtua tuotteen käytön aikana.

Ei sovellu lapsille tai nuorille. Älä ylitä suositeltua annostusta. Nautitaan osana terveellistä ja monipuolista ravintoa.

Varoitus: Mahdollinen paakkujen ilmeneminen tuotteessa ei ole merkki huonosta laadusta tai viallisesta tuotteesta.

73,4% MATRIX 6 STRONG BLEND vahva 6-osainen sekoitus (kreatiinimalaatti, kreatiinietyyli-esteri HCl, magnesiumkreatiinikelaatti CREATINE MAGNA POWER® -jauhe, kreatiini-alfa-ketoglutaraatti, kreatiinipyruvaatti, kreatiinisitraatti), saostumisaineet – arabian kumi, ksantaanikumi, sodium-karboksi-metyyli-selluloosa; 10% tauriini, aromit, makeutusaineet – asesulfaami K, sukraloosi, syklamaatit; värit: beta-karoteeni, karmiini, riboflaviini (appelsiinin maku), karmiini (greipin ja hedelmäsekoituksen maku).

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan