Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Olimp Hi Pro Pancakes

EUR 22.92

22,92 €

Loppuunmyyty

  • Runsas proteiininen aamupala vai 3 minuutissa!
  • Kuvitele, että se voi antaa sinulle jopa 20 minuuttia ylimääräistä unta ja korvaamatonta palautumista!
  • Kuvittele, että sinulla voisi olla herkullisiä amerikkalaisia pannukakkuja aamiaiseksi vaikuttamatta suunniteltuun ruokavalioon!
  • Legendaarinen laatu ja taattu turvallisuus Olimp Sport Nutrition!

Vastaus vaatimuksiin ja aktiiviseen elämäntapaan! - Hi Pro Pancakes kolmessa yllättävä makua: piparkakut, vadelma ja kookos.

42% korkealaatuista proteiinia ja monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, jotka ovat korvaamaton energianlähde, muodostavat täydellisen ainesosat aamiaista, joka on päivän tärkein ateria!

Kookos ja kaurajauho, kookoshiutaleet (kookos maku), kaurahiutaleita ja pakastekuivatut hedelmät (vadelma maku) antavat pannukakuille ainutlaatuisen maun.

Tutkimus osoittaa, että runsasproteiinisilla tuotteilla on keskeinen vaikutus lihasmassan kehitykseen ja rasvakudoksen poistumiseen.

Hyödyt
  • 3 minuutin pannukakku
  • välipalaksi, ennen treeni tai treenin jälkeen
  • korkea proteiinipitoisuus

urheilijoille ja ihmisille, jotka ovat fyysisesti aktiivisia, pyrkivät ylläpitämään ja vahvistamaan lihaskudosta ja vähentää rasvakudosta.

40% proteiinisekoitus (heraproteiinikonsentraatti (maidosta), heraproteiinihydrolysaatti (maidosta), jauhettu munanvalkuainen, kookos jauhoja, täysmaitojauhe, rasvaton maitojauhe, kaurajauho, nostatusaineena - Natriumkarbonaatit; suurus - ksantaanikumi; makuja, emulgointiaine - lesitiiniä (soija), makeutusaine - sukraloosi.

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan