Yleistä

HMB (beeta-hydroksi-beta-metyylibutyraatti) on bioaktiivinen ravintoaineisiin kuuluvan haarautuneinen lyhytketjuinen rasvahappo, joidenkin mielestä vitamiinin kaltainen (samanlaiset vaikutukset kuin vitamiineissa), löytyy luonnollisesti - pieniä määriä - elintarvikkeista sekä ihmisen keho muuntaa haaraketjuaminohapot - leusiiniksi. Lukuisat tutkimukset osoittavat, että lisäämällä HMB ruokavalioon voi helpottaa kehittämään kehon rasvattonta massaa, koska sen myönteinen vaikutus säästää lihaksen proteiinien ja rasvan kudosta.

MEGA CAPS® / MEGA CAPSULES® teollisuus oikeus OLIMP laboratorioissa. Olimme ENSIMMÄINEN!

"MEGA CAPS" ja "MEGA CAPSULES" muodostavat ensimmäisen rekisteröityjen tavaramerkkien eduksi Olimp Laboratories patenttiviraston tasavallan Puolan, vuodesta 2004 ja 2006. Lisäksi sana merkki "MEGA CAPS" kansainvälisestä menettelystä 26 maassa maailmanlaajuisesti ja tänään se on rekisteröity 17 maassa. Lisäksi olemme hakeneet rekisteröintiä sana- ja kuviomerkit MEGA CAPS® / MEGA CAPSULES® kansainvälisessä menettelyssä useissa maissa, myös Euroopan ulkopuolella.

Hyödyt

  • säästää lihaksen proteiinien ja rasvan kudosta
  • Vaikutus kuten vitamiineissa
  • Energiaa päivään

Käyttöohje

2-4 kapselia päivässä suuren määrän vettä kanssa. Parhaimman tehon saamiseksi nauti 1 kapseli korkeintaan neljästi päivässä ennen aamiaista, ennen ja jälkeen treenin sekä ennen nukkumaanmenoa.

Älä ylitä suositeltua annosta. Lisäravinteita tulee käyttää osana monipuolista ruokavaliota, ne eivät korvaa terveellistä ja monipuolista ravintoa.

Ainesosat

86,2% kalsium-β-hydroksi-β-metyylibutyraatti, sakeuttamisaine – mikrokristallinen selluloosa; paakkuuntumisenestoaine – rasvahappojen magnesiumsuolat; kapseli (gelatiini, väri: E 171).

Suositellut tuotteet

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Olimp HMB Mega Caps

Valitse kuva

Olimp HMB Mega Caps