Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Olimp Vita-MIN Multiple Sport

EUR 41.76

41,76 €

Loppuunmyyty

Olimp Vita-Min Multiple Sport on No. 1 Urheiluvitamiineissa! Nimittäin tämä vahvin vitamiinisekoitus on täysin uniikki koostumukseltaan ja nautittavissa helpoissa Mega Capseissa®. Ainoa vitamiinisekoitus markkinoilla, joka sisältää myls albion-khelaatteja! Tutustu ainesosaluetteloon ja huomaat, miten paljon hyödyllisiä vitamiineja ja mineraaleja sitä voikaan yhteen tuotteeseen mahtua!

Vita-Plex Sport® Mega Caps®/Mega Capsules® sekoitusta on parannettu entisestään lisäämällä PureWay-C®:tä - tehokkainta uudistavaa C -vitamiinia, jolla on tieteellisesti todistettu teho.

Tutkimuksissa on todistettu, että järjestelmällinen vitamiinien ja lisäravinteiden käyttö voi urheilijoilla tuoda seuraavia hyötyjä:

  • vitamiinit ja mineraalit - tehostaa treeniä
  • sitrus bioflavonoidit – eliminoi vapaiden radikaalien toimintaa ja siten vahvistaa C -vitamiinin toimintaa hapettumista vastaan
  • vihreä tee plyfenoleilla (mukaanlukien EGCG) on hapettumista vastaan toimivia ominaisuuksia ja näin tehostavat aineenvaihduntaa ja rasvanpoltoa
  • alfa-linoleenihapolla (ALA) on positiivisia vaikutuksia muun muassa maksan toimintaan
  • piperiini (Bioperine®) mustasta pippurista taas voi edesauttaa tärkeiden ainesosien imeytymistä osana ruoansulatusta
Hyödyt
  • Uutuussekoitus - taattua tehoa
  • Kymmeniä tarpeellisia ainesosia samassa tuotteessa
  • Kaikki, mitä vitamiinisekoitukselta tarvitset

1 kapseli VITA - PLEX Sport ja 1 kapseli Chela MIN Sport kerran päivässä pääaterian jälkeen. Tuotetta suositellaan aikuisille ravintolisänä. Säilytettävä lasten ulottumattomissa. Älä ylitä suositeltua päivittäistä annosta. Ravintolisiä ei voida käyttää korvaamaan monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota. Ei sovellu raskaana oleville, imettäville naisille ja lapsille. Monipuolista ruokavaliota ja terveitä elämäntapoja suositellaan.

vitamiineja (mikrokapseloitu L-askorbiinihappoa (Pureway-C®) - vit. C, dl-alfa-tokoferyyliasetaatti - vit. E, nikotiiniamidi - niasiinia, D-biotiinia, retinyyliasetaattia - vit. A, kalsium-D-pantotenaatti - pantoteenihappo happo, pyridoksiinihydrokloridi - vit. B6, kolekalsiferoli - vit. D, pteroyylimonoglutamiinihappo - folaatin, tiamiinimononitraatti - vit. B1, riboflaviini - vit. B2, syanokobalamiinin - vit. B12), sitrushedelmät bioflavonoids, artisokka uutetta, kurpitsan siemen uutetta, nokkosen uute, vihreä tee uute, alfa-lipoic happo, mustapippuri uute, täyteaineena - mikrokiteinen selluloosa, Paakkuuntumisenestoaine - magnesiumstearaatti, kapseli (liivate, värit: E 171).

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan