Olimp Whey Protein Complex 100%

Maku
Määrä
16,99 €

Varastossa Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Olimp 100% Natural Whey Protein Concentrate on 100% luonnonmukainen heraproteiinikonsentraatti. Proteiinikonsentraatin osuus jauheessa on huimat 77%. Heraproteiinia suositellaan kaikille liikkuville ja aktiivisille ihmisille.

HERAPROTEIININ HYÖDYT

Lisäravinteiden käyttö helpottaa arkea ja turvaa helpommin riittävän proteiinin saannin joka päivä. Lisäravinteet ovat kuitenkin tarkoitettu monipuolisen ruokavalion tueksi, näin ollen niitä tulisikin käyttää osana arkea ja terveellisiä ruokailutottumuksia. Jauheena nautittuna proteiini myös imeytyy nopeammin ja vaatii ruoansulatukseltamme vähemmän – jauhe imeytyy huomattavasti kokolihaa helpommin ja nopeammin.

Riittävä proteiinin saanti on edellytyksenä lihasmassan ylläpidolle ja lisäämiselle. Proteiinia tarvitaan sekä lihassolukon uusimiseen, rakentamiseen, että korjaamiseen. Proteiinin suositeltu päivittäinen määrä (g) on noin 1.5-2 kertaa kehonpaino. Tämä määrä tulisi jakaa mahdollisimman tasaisesti koko päivälle, minkä vuoksi pienten aterioiden nauttiminen useasti päivän aikana onkin niin suosittua. Kerrallaan proteiinia imeytyy henkilön koosta, lihasmassan määrästä ja muista tekijöistä riippuen kaikkea 15g ja 40g väliltä. Sopiva proteiinin määrä löytyy kokeilemalla.

Hyödyt

  • 100% luontainen proteiini
  • 77% heraproteiinikonsentraattia
  • Tukemaan rasvattoman lihasmassan lisäämistä

Käyttöohje

Nauti 1-3 annosta päivässä - esimerkiksi aamulla, aterioiden välillä, treenin ympärillä tai ennen nukkumaanmenoa. Lisää 1 annos (35g) tuotetta 150ml vettä. Nauti heti sekoittamisen jälkeen.

Pidettävä poissa lasten ulottuvista.

Ainesosat

100% heraproteiinikonsentraatti (maidosta), soijalesitiini.

Allergisoivat ainesosat: hera (maidosta) ja soija.

Suositellut tuotteet

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Olimp Whey Protein Complex 100%

Valitse kuva

Olimp Whey Protein Complex 100%