Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Olimp Whey Protein Complex 100%

EUR 18.73
alkaen 18,73 €

Loppuunmyyty

Olimp 100% Natural Whey Protein Concentrate on 100% luonnonmukainen heraproteiinikonsentraatti. Proteiinikonsentraatin osuus jauheessa on huimat 77%. Heraproteiinia suositellaan kaikille liikkuville ja aktiivisille ihmisille.

HERAPROTEIININ HYÖDYT

Lisäravinteiden käyttö helpottaa arkea ja turvaa helpommin riittävän proteiinin saannin joka päivä. Lisäravinteet ovat kuitenkin tarkoitettu monipuolisen ruokavalion tueksi, näin ollen niitä tulisikin käyttää osana arkea ja terveellisiä ruokailutottumuksia. Jauheena nautittuna proteiini myös imeytyy nopeammin ja vaatii ruoansulatukseltamme vähemmän – jauhe imeytyy huomattavasti kokolihaa helpommin ja nopeammin.

Riittävä proteiinin saanti on edellytyksenä lihasmassan ylläpidolle ja lisäämiselle. Proteiinia tarvitaan sekä lihassolukon uusimiseen, rakentamiseen, että korjaamiseen. Proteiinin suositeltu päivittäinen määrä (g) on noin 1.5-2 kertaa kehonpaino. Tämä määrä tulisi jakaa mahdollisimman tasaisesti koko päivälle, minkä vuoksi pienten aterioiden nauttiminen useasti päivän aikana onkin niin suosittua. Kerrallaan proteiinia imeytyy henkilön koosta, lihasmassan määrästä ja muista tekijöistä riippuen kaikkea 15g ja 40g väliltä. Sopiva proteiinin määrä löytyy kokeilemalla.

Hyödyt
  • 100% luontainen proteiini
  • 77% heraproteiinikonsentraattia
  • Tukemaan rasvattoman lihasmassan lisäämistä

Nauti 1-3 annosta päivässä - esimerkiksi aamulla, aterioiden välillä, treenin ympärillä tai ennen nukkumaanmenoa. Lisää 1 annos (35g) tuotetta 150ml vettä. Nauti heti sekoittamisen jälkeen.

Pidettävä poissa lasten ulottuvista.

100% heraproteiinikonsentraatti (maidosta), soijalesitiini.

Allergisoivat ainesosat: hera (maidosta) ja soija.

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan