Yleistä

Olimp ZMA® on ravintolisävalmiste, jossa on mukana sinkkiä, magnesiumia ja B6 -vitmaiinia. Kaikki samassa kapselissa tukemaan yleistä hyvinvointia. Vastustuskykyä ja virkeystasoa.

ZMA sisältää magnesiumia, mikä tukee lihastoimintaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä sekä voi tehokkaasti vähentää väsymystä. Tuotteen sinkki (zinc chelate) on osallisena estämässä solutasolla solun hapettumista, sekä on osana monissa eri solutoiminnoissa tukien muun muassa lihasmassan lisäämistä. B6 -vitamiini tukee terveiden punasolujen muodostumista ja hormonaalisen toiminnan säätelyä. Kaikki nämä yhdessä tuotteessa, mikä tekeekin Olimp ZMA todella hyödyllisen ja tehokkaan valmisteen, kun aktiivisuustaso ja kulutus lisääntyy ja tavoitellaan parempaa yleiskuntoa, terveyttä ja palautumista.

Hyödyt

  • Magnesium, sinkki ja B6 -vitamiini
  • Aktiiviseen elämään ja kuluttavaan treeniin
  • Edistämään palautumista, solun toimintoja ja yleistä hyvinvointia

Käyttöohje

Miehet: 3 kapselia päivässä. Naiset: 2 kapselia päivässä. Nautitaan 30-60min ennen nukkumaanmenoa. Parhaan tuloksen saamiseksi, vältä suurien kalsium määrien nauttimista tuotetta käyttäessäsi.

Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Ei lasten ulottuville. Ei pitkäaikaissairauksista kärsiville (konsultoi lääkäriä tarvittaessa ennen tuotteen käyttämistä) tai raskaana oleville tai imettäville naisille.

Ainesosat

99,2% ZMA® (sinkki mono-l-metioniinisulfaatti (L-OptiZink®), sinkkiaspartaatti, magnesiumsitraatt, magnesiumoksiidi, pyridoksiini-hydrokloridi – B6 -vitamiini), paakkuuntumisenestoaine - magnesiumstearaatti, kapseli (gelatiini, väri: E 171).

Arvostelut

Ei arvioita.

Olimp ZMA™

Valitse kuva

Olimp ZMA™