Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Olimp ZMA™

EUR
 • Tuotetiedot

  Olimp ZMA® on ravintolisävalmiste, jossa on mukana sinkkiä, magnesiumia ja B6 -vitmaiinia. Kaikki samassa kapselissa tukemaan yleistä hyvinvointia. Vastustuskykyä ja virkeystasoa.

  ZMA sisältää magnesiumia, mikä tukee lihastoimintaa, normaalia energia-aineenvaihduntaa, proteiinisynteesiä sekä voi tehokkaasti vähentää väsymystä. Tuotteen sinkki (zinc chelate) on osallisena estämässä solutasolla solun hapettumista, sekä on osana monissa eri solutoiminnoissa tukien muun muassa lihasmassan lisäämistä. B6 -vitamiini tukee terveiden punasolujen muodostumista ja hormonaalisen toiminnan säätelyä. Kaikki nämä yhdessä tuotteessa, mikä tekeekin Olimp ZMA todella hyödyllisen ja tehokkaan valmisteen, kun aktiivisuustaso ja kulutus lisääntyy ja tavoitellaan parempaa yleiskuntoa, terveyttä ja palautumista.

  Hyödyt
  • Magnesium, sinkki ja B6 -vitamiini
  • Aktiiviseen elämään ja kuluttavaan treeniin
  • Edistämään palautumista, solun toimintoja ja yleistä hyvinvointia
 • Käyttöohje

  Miehet: 3 kapselia päivässä. Naiset: 2 kapselia päivässä. Nautitaan 30-60min ennen nukkumaanmenoa. Parhaan tuloksen saamiseksi, vältä suurien kalsium määrien nauttimista tuotetta käyttäessäsi.

  Älä ylitä suositeltua päiväannosta. Ei lasten ulottuville. Ei pitkäaikaissairauksista kärsiville (konsultoi lääkäriä tarvittaessa ennen tuotteen käyttämistä) tai raskaana oleville tai imettäville naisille.

 • Ainesosat

  99,2% ZMA® (sinkki mono-l-metioniinisulfaatti (L-OptiZink®), sinkkiaspartaatti, magnesiumsitraatt, magnesiumoksiidi, pyridoksiini-hydrokloridi – B6 -vitamiini), paakkuuntumisenestoaine - magnesiumstearaatti, kapseli (gelatiini, väri: E 171).

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan