Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Optimum Nutrition Platinum Pre

EUR 31.49

31,49 €

Loppuunmyyty

Optimum Nutrition Platinum Pre on todella tehokas PWO (Pre-Workout) eli tehonlisääjä. Tehonlisääjiä on moneen lähtöön, markkinoille tulee jatkuvasti uutuustuotteita. Mikä tekee Optimum Nutrition Platinum Pre tehonlisääjästä kuitenkin erityisen, on sen ainesosaluettelo, josta käy tarkasti ilmi vaikuttavien ainesosien määrät. Voit siis olla varma, että tuote sisältää juuri sen määrän, ja riittävästi, kutakin ainesosaa, joista sinulle on treenissä hyötyä.

Tehoainesosissa ei olla säästelty, kaikkien vaikuttavien ainesosien määrät on selkeästi luettavissa ainesosaluettelosta. 100% sitä itseään, sen kummempia markkinointipuheita ei tämä tehonlisääjä kaipaa.

  • Energiaa ja focusta
  • Beta-alaniinia kestävyyttä tuomaan
  • Sitrulliinia, hedelmäuutteita ja erikoissekoitus enemmän vaativille
Hyödyt
  • Energiaa ja focusta
  • Beta-alaniinia kestävyyttä tuomaan
  • Sitrulliinia, hedelmäuutteita ja erikoissekoitus enemmän vaativille

Aloita tuotteen testaaminen nauttimalla 1 annosmitallinen (8g) 15-30min ennen treeniä. Mikäli annostus tuntuu liian vähäiseltä, voit tuplata annoksen nauttimalla 2 annosmitallista (16g) 15-30min ennen treeniä.

Situshappo (citric acid), luontaiset ja keinotekoiset makuaineet, malic –happo (malic acid), tartaric –happo (tartaric acid), silikonidioksidi, kalsiumsilikaatti, lesitiini, sukraloosi, asesulfaamikalium.

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan