Optimum Nutrition Platinum Pre

Maku
Pakkaus
Määrä

-35% KOODI: DOTW

Tämä viikon tarjouksessa tuotteita alennetuin hinnoin, jopa -35%. Valitse oma tavoite, saat sitä tukevista tuotteista alennuksen koodilla DOTW. Liittyy normaalihintaisiin tuotteisiin, ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Voimassa 26/02/2017 asti.

OSTA NYT!

31,49 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Optimum Nutrition Platinum Pre on todella tehokas PWO (Pre-Workout) eli tehonlisääjä. Tehonlisääjiä on moneen lähtöön, markkinoille tulee jatkuvasti uutuustuotteita. Mikä tekee Optimum Nutrition Platinum Pre tehonlisääjästä kuitenkin erityisen, on sen ainesosaluettelo, josta käy tarkasti ilmi vaikuttavien ainesosien määrät. Voit siis olla varma, että tuote sisältää juuri sen määrän, ja riittävästi, kutakin ainesosaa, joista sinulle on treenissä hyötyä.

Tehoainesosissa ei olla säästelty, kaikkien vaikuttavien ainesosien määrät on selkeästi luettavissa ainesosaluettelosta. 100% sitä itseään, sen kummempia markkinointipuheita ei tämä tehonlisääjä kaipaa.

  • Energiaa ja focusta
  • Beta-alaniinia kestävyyttä tuomaan
  • Sitrulliinia, hedelmäuutteita ja erikoissekoitus enemmän vaativille

Hyödyt

  • Energiaa ja focusta
  • Beta-alaniinia kestävyyttä tuomaan
  • Sitrulliinia, hedelmäuutteita ja erikoissekoitus enemmän vaativille

Käyttöohje

Aloita tuotteen testaaminen nauttimalla 1 annosmitallinen (8g) 15-30min ennen treeniä. Mikäli annostus tuntuu liian vähäiseltä, voit tuplata annoksen nauttimalla 2 annosmitallista (16g) 15-30min ennen treeniä.

Ainesosat

Situshappo (citric acid), luontaiset ja keinotekoiset makuaineet, malic –happo (malic acid), tartaric –happo (tartaric acid), silikonidioksidi, kalsiumsilikaatti, lesitiini, sukraloosi, asesulfaamikalium.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Optimum Nutrition Platinum Pre

Valitse kuva

Optimum Nutrition Platinum Pre