Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Powerman Muscle Fuel 50/50

EUR

Urheilusuorituksen jälkeen kehossa on niin sanottu “anabolinen ikkuna”, jonka aikana keho on vastaanottavaisin lisäravinteille ja ravinnolle, ja jolloin se sitä eniten tarvitsee. Tästä syystä palautukseen on hyvä nauttia välittömäti oikeanlaista ravintoa, tai siihen tarkoitettuja oikeanlaisia palautusvalmisteita.

Muscle Fuel 50/50 on ainutlaatuinen sekoitus palautumiseen. 50% proteiinia ja 50% hiilihydraattia, on ideaali proteiinin ja hiilihydraatin suhde palautumiseen. Tuotteen proteiinit koostuvat kaseeinista ja heraproteiinista, hiilihydraatteina ovat dekstroosi, maltodekstriini ja maissitärkkelys. Lisäksi tämä Powerman –sekoitus sisältää kalsiumia, magnesiumia, sinkkiä ja kromia.

Muscle Fuel 50/50 voi ensiluokkaisen koostumuksensa ja yhdistelmänsä ansiosta paitsi nopeuttaa huimasti palautumista, täyttäen energiavarastot nopeasti, myös edistää lihaskasvua merkittävästi. Tästä syystä Powerman Muscle Fuel 50/50 onkin mitä tehokkain palautumisjuoma, mikä voidaan toki nauttia myös aamulla tai välipalana.

Hyödyt
  • Yli 27g proteiinia per annos
  • Yli 31g hiilihydraattia per annos
  • Suuri annos maltodekstriiniä
  • Tasaisesti imeytyvä hiilihydraatti

Kehon painosta riippuen 1-3 annosta 45g jauhetta 300ml 1.5% maitoon sekoitettuna. Nautitaan välittömästi urheilusuorituksen jälkeen, aamiaisella, välipalana tai ennen nukkumaan menoa.

Kaseiini (25%), heraproteiinikonsentraatti (19%), dekstroosi (12%), maltodekstriini (8.1%), vähärasvainen kaakaojauhe 6.7%), maissitärkkelys (5.0%), makea hera (5.0%), kalsiumfosfaatti (3760 mg), soijaöljy –rasvajauhe, kaliumsitraatti (3000 mg), magnesiumkarbonaatti (2000 mg), kaliumkloridi (1800 mg), makuaine, saostusaine: guar kumi, magnesiumglukonaatti (300 mg), kaliumglukonaatti (300 mg), kalsiumlaktaasi (300 mg), makeutusaine (sodiumsyklamaatti, sukraloosi, sakkariini), happo, sinkkiglukonaatti (105 mg), emulgointiaine: soijalesitiini, DL-Alfa-Tokoferyyliasetaatti, kaliumjodiidi (27.5 mg), nikotinamiidi, sodiumfluoriidi (12.6 mg), phylloquinon, manganeesi -(II)-sulfaatti (10.3 mg), pantothenaatti-kalsium, pyridoksiinihydrokloriidi, tiamiinimononitraatti, retinylasetaatti, väriaine: punajuuri(e), riboflaviini, kromi-(III)-kloridi (350 µg), sodiummolybdaatti (215 µg), sodiumseleniitti (160 µg), pteroyl-monoglutamic-happo, D-biotiini, cholecalciferol, cyanocobalamin.

Per 100g:  
Energiaa (kJ/kcal): 1589 kJ (379 kcal)  
Rasvaa: 6.6 g  
josta tyydyttynyttä: 1.7 g  
Hiilihydraatteja: 37 g  
joista sokereita: 24 g  
Proteiineja: 38 g  
Suolaa: 0.14 g

*Huom! Ravintosisältö koskee makua vaniljan makua. Eri mauissa saattaa olla pieniä poikkeuksia määrissä.

Asiakasmielipiteet

4.58

12 Arvostelut

5 Stars 7
4 Stars 5
3 Stars 0
2 Stars 0
1 Stars 0
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Muscle Fuel

Suklaa-maku oli parhaimman makunen palkkari mitä tullut vastaan.

Maukas

Hyvän makuinen ja sekoittuva

Maistuva palkkari

Todella hyvänmakuinen tuote palkkarin pohjaksi. Sekoittuu todella hyvin.

Mass

100 grammaa palkkariin ja 60 grammaa maltoa lisättynä,toimii. Puolet juon treenin puolessavälissä.

Super

Tosi maukas, sulaa heti veteen ja helppo juoda. Ei kasvata mahaa, vatsa toimii hyvin, voima lisääntynyt ja lihakset kasvavat.

Toimivaa

Treenin jälkeen tullut hörpittyä ja kyllähän se tuntuu toimivan! Sopivasti hiilaria ja proteiinia että jaksaa syöntiin asti. Välittömästi tulee kylläisempi tyytyväinen olo, vaikka annos ei suurensuuri olekkaan. Ei tosin olisi tullut kokeiltua ilman hyvää tarjousta.

Powerman

Käytän treenin loppuvaiheessa ja treenin jälkeen ja todella hyvin toimii palautuminen nopeutuu.

Hyvää kamaa

Oli erittäin hyvässä tarjouksessa kun tilasin. Ajattelin et normi melkein 3 kybää kilo, et pakko olla protskun laadun kohdillaan palkkarissa. Hyvä koostumus, rakenne ja suklaa makuna ok, vaniljaa nielee kun silmät kii vetää.. Mutta noilla 4.90-9.90€ purkkihinnalla voin suositella lämpimästi, toimii hyvin, auttaa palautumiseen ja ei tunnu keräävän hirveästi löysää ukkoon.

Toimii

OK makuinen ainakin tämä suklaa. Sekoittuu kohtuullisesti. Ravintosisältö näyttää myös hyvältä.

Hyvä

Maku ei ollut paras, koostumus on hyvä, sekoittuvuus ok, plussaa ravintosisällöstä sekä siitä että sisältää vitamiineja.