Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Pre-Workout Stack V2

EUR 47.55

47,55 €

Loppuunmyyty

Valmis paketti todelliseen tehonlisäykseen! Kaikki suosituimmat tuotteet yhdessä. Miksi suosia valmispaketteja, eikä erikseen koriin poimittuja tuotteita? Koska ostamalla valmispaketin, ensinnäkin säästät aikaa, mutta ennen kaikkea säästät rahaa.

SUPERMASS INZANE, 288g Supermass InZone on nimensä mukaisesti täysin tajuton ja järjetön tehonlisääjä – ennennäkemätön vireystila ja energia, kivenkova fokus ja stimulaatio vailla vertaa. InZane sisältää keskushermostoa stimuloivia ainesosia, jotka kukin tahollaan vaikuttavat vireystilaan, keskittymiskykyyn ja suorituskykyyn.Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Huom! Dopingtestauksen alaiset urheilijat: tutustukaa tarkempaan tuotekuvaukseen (yksittäisen tuotteen haku onnistuu “haku” -kentän kautta).

NUTREND DELUXE -PATUKAT 8x60g Nutrend DELUXE on herkullinen, tuplakuorrutettu, gluteeniton ja vähähiilihydraattinen proteiinipatukka. Tässä paketissa nyt 8 kappaleen pakkauksessa 8 eri makua! Runsaasti proteiinia, kuitua ja makeutus Stevia -kasvin steviolglykosideilla. Nutrend DELUXESSA yhdistyvät korkea proteiinipitoisuus (30%) ja herkullinen maku. Gluteeniton DELUXE sopii keliaakikoille ja muille gluteenia välttäville.

MASS CREATINE -KREATIINI, 500g Mass Creatine Monohydrate Kreatiinia on erinomainen niille, jotka haluavat kasvattaa voimaa, tehoja, nopeutta ja kasvua. Kreatiinimonohydraatin on todettu lisäksi parantavan kokonaispalautumisaikaa. Kreatiinia on saatavilla useissa eri muodoissa, kreatiinimonohydraatti on kuitenkin varmasti yksi suosituimmista ja myydyistä kreatiineista. Kreatiinimonohydraatti auttaa kehon ATP:n tuotannossa mikä on kemikaali jota vaaditaan lihasten tehokkaaseen supistumiseen. Suuremmat ATP-tasot voivat johtaa voima- ja tehotasojen sekä kestävyyden parantumiseen.

Hyödyt
  • Todella voimakas tehonlisääjä
  • Terveellisemmät proteiinipitoiset välipalat
  • Kreatiini lihaskasvuun ja voimantuottoon
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan