Quest Chips

20,49 €

Loppuunmyyty

Saatat myös pitää…

Yleistä

Quest Protein Chips on tullut valloittaakseen markkinat! Näille sipseille ei kyllä taida löytyä vertaista. Jos pidät Questbareista ja muista Quest Nutritionin tuotteista, tiedät, miten lähellä oikeita, ja hyvin epäterveellisiä sipsejä, tässä ollaan. Kaikki se maku ja se koostumus, ilman haittapuolia! Ilman kovia rasvoja, epämääräisiä ainesosia ja turhia kiloja. Mistä lähtien bodykansa onkaan saanut napostella jälkiruoan kaltaisilla kakuilla ja patukoilla tai sipseillä! Aika mahtavaa!

Quest Chips sipsit ovat maukkaita proteiinipitoisia sipsejä. Quest Protein Chipsit sipsit on valmistettu maitoproteiinista ja kuivatusta perunasta.

Yli 20 g proteiinia ja vain 120 kcal pussia kohden!

  • Vie voiton jopa rasvaisista ja “alkuperäisistä” sipseistä
  • Vain 120 kcal per pussi – syö vaikka pussi kerralla! Hurraa!
  • Yli 20 g proteiinia per pussi
  • Ei soijaa
  • Ei gluteenia

Hyödyt

  • Vain 120 kcal per pussi
  • Yli 20 g proteiinia
  • Ei soijaa tai gluteenia

Käyttöohje

Nauti vaikka koko pussi kerralla hyvällä omallatunnolla. Soveltuu välipalaksi tai "suolaisen nälkään" vaikka ennen treeniä. Aterioiden ja monipuolisen ravinnon lisäksi.

Ainesosat

Cheddar & Sour Cream: Proteiinisekoitus (maitoproteiini-isolaatti, heraproteiini-isolaatti), kuivattu peruna, maissitärkkelys, auringonkukkaöljy (sisältää öljyhappoa), sisältää alle 2% seuraavia: cheddarjuusto ((maito), bakteerikulttuuri, suola, entsyymit), dehydrogenoitu voi (kerma, suola), kirnupiimäjauhe, sipulijauhe, rasvaton maitojauhe, valkosipulijauhe, voiöljy, herajauhe, annattouute (väri), paprikauute (väri), kurkuma (väri), sitruunahappo, suola, hiivauute, kalsiumkarbonaatti, aromit.

Sour Cream & Onion: Proteiinisekoitus (maitoproteiini-isolaatti, heraproteiini-isolaatti), kuivattu peruna, maissitärkkelys, auringonkukkaöljy (sisältää öljyhappoa), aromit, sisältää alle 2% seuraavia: sipulijauhe, sour cream (hapankerma/smetana), valkosipulijauhe, mausteet, suola, hiivauute, kalsiumkarbonaatti.

Sea Salt: Proteiinisekoitus (maitoproteiini-isolaatti, heraproteiini-isolaatti), kuivattu peruna, maissitärkkelys, auringonkukkaöljy (sisältää öljyhappoa), sisältää alle 2% seuraavia: merisuola, kalsiumkarbonaatti, aromit.

Salt & Vinegar: Proteiinisekoitus (maitoproteiini-isolaatti, heraproteiini-isolaatti), kuivattu peruna, maissitärkkelys, auringonkukkaöljy (sisältää öljyhappoa), viinietikka, sisältää alle 2% seuraavia: rasvaton maitojauhe, suola, omenahappo, kalsiumkarbonaatti, aromit.

Allergiset huom! Sisältää maitoa.

Arvostelut

Ei arvioita.

Quest Chips

Valitse kuva

Quest Chips