Quest Protein Powder

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
52,49 €

Loppuunmyyty

Yleistä

Quest Protein Powder proteiinijauhe on niiden suosikki, jotka rakastavat Questbareja ja sitä unelmaisen täyteläistä makua, joka niissä onkaan. Kuin jälkiruoka, ja niin puhdas omatunto.

Quest Protein Powder heraproteiini on ennen kaikkea täyteläisen makuinen juoma nautittavaksi sellaisenaan veteen tai jäihin ja veteen sekoitettuna, mutta se on mitä kehittynein proteiini myös leivontaan! Voit tehdä jauheesta kaikkea makeista leivistä kakkuihin, muffinsseihin, ja juomista ja muhekan täyteläisiin pirtelöihin.

Todella rikas maku, paksu ja kuohkea koostumus. Edelläkävijä proteiinijauhe heraproteiinista ja kaseiinista! Nauti treenien jälkeen tai välipalaksi! Koska vain, sillä nyt herkuttelu on enemmän kuin suositeltavaa!


 • Treenien jälkeen, treeniä ennen, välipalaksi
 • Erinomainen leivontaan ja kuumentamiseen!
 • 21-23g proteiinia
 • Vain 0-2 g sokeria
 • Ei soijaa
 • Ei gluteenia
 • Monta hyvää makua!

Hyödyt

 • Erinomainen leivontaan ja kuumentamiseen!
 • 21-23g proteiinia
 • Vain 0-2 g sokeria
 • Ei soijaa tai gluteenia

Käyttöohje

Sekoita 1 annosmitallinen (28-31 g) jauhetta veteen. Ravista ja nauti. Kuohkeampi lopputulos jäiden kanssa sekoitettuna blenderissä. Nauti harjoittelun jälkeen tai aterioiden välissä. Voi käyttää myös leivonnassa ja kuumentaa ohjeiden mukaan (esim Quest Nutrition omat reseptit).

Ainesosat

Chocolate Milkshake: Proteiinisekoitus (heraproteiini-isolaatti [maito], misellaarinen kaseiini [maito], maitoproteiini-isolaatti), kaakao, luontaiset aromit, alle 2% seuraavia: auringonkukkalesitiini, ksantaanikumi, selluloosakumi, stevioliglykosidit (stevia), suola, sukraloosi.

Peanut Butter: Proteiinisekoitus (heraproteiini-isolaatti [maito], misellaarinen kaseiini [maito], maitoproteiini-isolaatti), maapähkinä, luontaiset aromit, alle 2% seuraavia: auringonkukkalesitiini, ksantaanikumi, selluloosakumi, stevioliglykosidit (stevia), suola, sukraloosi.

Strawberries & Cream: Proteiinisekoitus (heraproteiini-isolaatti [maito], misellaarinen kaseiini [maito], maitoproteiini-isolaatti), kuivatut mansikat, luontaiset aromit, alle 2% seuraavia: auringonkukkalesitiini, selluloosakumi, stevioliglykosidit (stevia), suola, karrageeni, sukraloosi.

Vanilla Milkshake: Proteiinisekoitus (heraproteiini-isolaatti [maito], misellaarinen kaseiini [maito]), luontaiset aromit, alle 2% seuraavia: selluloosakumi, auringonkukkalesitiini, stevioliglykosidit (stevia), suola, karrageeni, sukraloosi.

Banana Cream: Proteiinisekoitus (heraproteiini-isolaatti [maito], misellaarinen kaseiini [maito], maitoproteiini-isolaatti), kuivattu banaani, luontaiset aromit, alle 2% seuraavia: auringonkukkalesitiini, ksantaanikumi, selluloosakumi, stevioliglykosidit (stevia), suola, karrageeni, sukraloosi.

Salted Caramel: Proteiinisekoitus (heraproteiini-isolaatti [maito], misellaarinen kaseiini [maito]), luontaiset aromit, alle 2% seuraavia: auringonkukkalesitiini, selluloosakumi, stevioliglykosidit (stevia), suola, ksantaanikumi, sukraloosi.

Allergiset huom! Sisältää maitoa. Peanut Butter -maku sisältää myös maapähkinää.

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Ei arvioita.

Quest Protein Powder

Valitse kuva

Quest Protein Powder