Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Superfood XS

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
EUR 16.95

Oli 21,40 €

16,95 €

Säästä: 4,45 €

Loppuunmyyty

Myprotein Superfood XS on sekoitus vihanneksia ja hedelmiä jauheen muodossa. Superfood XS sisältää useita eri vitamiinin lähteitä; acai –marja, omena, mustaherukka, mustikka, parsakaali, karpalo, pomegranaatinsiemen, macqui –marja, vadelma… Kymmeniä eri kuivattuja, pakastettuja ja filteröityjä marjoja, hedelmiä ja vihanneksia.

Myprotein Superfood XS on koostumukseltaan hienoa jauhetta, ja voidaankin helposti lisätä osaksi mitä vain ruokavaliota. Päivässä suositeltu annos vihanneksia, hedelmiä ja marjoja tulee vain harvalla joka päivä täyteen, siispä tämän jauheen nauttiminen onkin todella helppo tapa varmistaa riittävä vitamiinien ja ravintoaineiden saanti. Marjat, hedelmät ja vihanneksethan ovat niitä lähteitä, joista saamme lähes kaikkia kehomme tarvitsemia ravintoaineita – ravintoaineita, joita ilman etenkin kovaa treenava voi helposti sairastua tai taantua. Jokainen urheilija ja liikkuva ihminen tietää, että jokaisen tulisi huolehtia monipuolisesta ruokavaliosta aina ja joka päivä.

Huom!

Valmistettu tehtaassa, jossa käsitellään soijaa, kananmunia ja gluteenia, sekä niistä valmistettuja tuotteita.

Tuotteen nimi saattaa vaihtua Total Fruit & Veg lähitulevaisuudessa, tuote on kuitenkin jatkossakin aivan sama ja yhtä tehokas ja laadukas, vain nimi kokee pienen muutoksen.

Tuotetta ei suositella raskaana oleville tai lääkityksen alaisena oleville. Olisi suositeltavaa konsultoida omaa lääkäriä, mikäli tuotteen soveltuvuudesta itselle herää kysymyksiä.

Hyödyt
  • sekoitus yli 10 kuivattua hedelmää ja vihannesta
  • helppo tapa varmistaa hedelmien ja vihannesten saaminen
  • helppo nauttia matkassa tai salilla

Sekoita 5g tuotetta 300ml vettä tai mehua ja sekoita shakerissa. Nauti 1-2 kertaa päivässä. Voimakkaan makunsa vuoksi on suositeltavaa sekoittaa tuote esimerkiksi juuri tuoremehun kanssa.

Muastamaton: pakastekuivattu acai –jauhe, ilmakuivattu omenajauhe (80% polyfenolit, 10% klorogeeniset hapot, 5% floritsin), karpalouute 36:1, rosehip –uute 20:1 (30% polyfenolit), pakastekuivattu mustikkajauhe, mangosteeniuute (30% polyfenolit & 10% mangostiini), pakastekuivattu vadelmauute, pomegranaattiuute (40% ellagiininen happo (ellagic acid)), punaviiniuute 4:1 (35% polyfenolit, 5% resveratolit, 75% OPC), parsakaaliuute (0.5% sulforafaani), macqui –marjauute 25:1.

Per 5g:
Energiaa: 80.2kJ
Energiaa: 18.9kcal
Proteiinia: 0.4g
Hiilihydraatteja: 4g
Rasvaa: 0.13g

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 3.0 / 5 (1 Arvostelut)
  • 0 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Superfood XS

Superfood XS-tuotteessa on kattavasti kaikenlaisia terveellisiä ainesosia. Ananas, artisokka ja mango voisivat olla hyvä lisä tähän tuotteeseen. Olisi kätevää, jos tätä tuotetta saisi myös tablettina, koska se on helpompi nauttia, kuin jauhe. Mass:in valikoimiin saisi tulla tästä tuotteesta isompi ja myös edullisempi pakkauskoko, eli 300 g.