Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

SUPERMASS GoodNight

EUR 28.3

Oli 33,80 €

28,30 €

Säästä: 5,50 €

Loppuunmyyty

Supermass Good Night on nimensä mukaisesti yöproteiini huimalla 41.5 grammalla proteiinia sekä ainesosia rauhoittamaan elimistöä ja helpottamaan nukahtamista.

Yksi annos Supermass Good NIght yöproteiinia sisältää hurjan määrän hitaasti imeytyvää proteiinia, sekä ainesosia tukemaan yöajan rauhoittumista; magnesiumia, sinkkiä, l-teaniinia, mealtoniinia sekä kasvi- ja yrttiuutteita, kuten Astraginia ja Pycnogenolia.

Tässä yöproteiinissa on myös ruoansulatusta tukevia ja vatsan toimintaa tasapainottavia probioottisia maitohappobakteereja.

Treeni on vasta osa tuloksia. Tulosten saavuttamiseksi pitää myös levätä ja tarjota keholle sen tarvitsemat ravintoaineet monipuolisesta ruokavaliosta. Yöaikana keho tarvitsee paljon ravintoaineita, mistä johtuen moni kovaa treenaava nauttiikin juuri yöproteiinia ennen nukkumaan menoa. Näin keholla on riittävä määrä kasvulle tarvittavia ravintoaineita käytössään koko pitkän yön ajan. Ethän ole päivälläkään ilman ravintoa jopa 8 tuntia!

 • Laadukas yöproteiini 41.5g proteiinia
 • Unta ja nukahtamista tukevat aineosat
 • Ruoansulatusta tukevat ainesosat
 • Yön ajaksi tarkoitettu, nautitaan ennen nukkumaan menoa
 • Turvaamaan riittävä ravintoaineiden saanti myös yöllä
 • Tukemaan lihasten kasvua ja palautumista
 • Naisille ja miehille
Hyödyt
 • Laadukas yöproteiini 41.5g proteiinia
 • Unta ja nukahtamista tukevat aineosat
 • Ruoansulatusta tukevat ainesosat

1 mitallinen tuotetta (50g) n.3dl vettä. Sekoita hyvin ja nauti ennen nukkumaan menoa.

VANILJA JÄÄTELÖ: Hitaasti imeytyvä Pro-proteiinikompleksi: maitoproteiini-isolaatti, heraproteiini-isolaatti (maito), ternimaito, aminohapot (L-ornitiini, L-glutamiini, glysiini, L-arginiini-pyroglutamaatti, L-lysiini, L-teaniini, L-tryptofaani, griffonia simplicifolia -siemenuute), kivennäisaineet (magnesium bis-glysinaatti, sinkkiglukonaatti), aromi, passionkukkauute, spirulinajauhe, chlorellajauhe, macajauhe, rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kiinan astragalusuute (AstraGin), vitamiinit (nikotiiniamidi, pyridoksiini HCI), makeutusaineet (stevioliglykosidit, sukraloosi), probioottiset bakteerikannat: Lactobacillus (L. acidophilus, L. casei, L. lactis, L. salivarius), Bifidobacterium (B. bifidum), e Enterococcus faecium), melatoniini.

SUKLAA-UNELMA: Hitaasti imeytyvä Pro-proteiinikompleksi: maitoproteiiniisolaatti, heraproteiini-isolaatti (maito), ternimaito, aminohapot (L-ornitiini, L-glutamiini, glysiini, L-arginiini-pyroglutamaatti, L-lysiini, L-teaniini, L-tryptofaani, griffonia simplicifolia -siemenuute), kivennäisaineet (magnesium bis-glysinaatti, sinkkiglukonaatti) vähärasvainen kaakaojauhe, aromi, passionkukkauute, spirulinajauhe, chlorellajauhe, macajauhe, rannikkomännyn kuoriuute (Pycnogenol®), emulgointiaine (auringonkukkalesitiini), kiinan astragalusuute (AstraGin), vitamiinit (nikotiiniamidi, pyridoksiini HCI), makeutusaineet (stevioliglykosidit, sukraloosi), probioottiset bakteerikannat: Lactobacillus (L. acidophilus, L. casei, L. lactis, L. salivarius), Bifidobacterium (B. bifidum), e Enterococcus faecium), melatoniini.

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 4.6 / 5 (5 Arvostelut)
 • 4 5 star reviews
 • 0 4 star reviews
 • 1 3 star reviews
 • 0 2 star reviews
 • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

good night

minä olen tykännyt tämän tuotteen käytöstä.

Ihan hyvä

Ainakin ruuansulatus toimii tämän kanssa paremmin ja lihakset tuntuvat aamulla kireiltä vaikkei olisi paljoa edellisenä päivänä tehnytkään. Nukahtamiseen tämä auttaa minulla vain pikkuisen, mutta aamulla herätessä on niin rento olo että voi olla vaikea päästä hereille. Suosittelisin siksi ottamaan paria tuntia ennen nukkumaanmenoa. Chocolate Dream maku maistuu melkein samalta kuin kaakaojauhe ja sekoittuukin ihan samalla tavalla. Niiden bakteerikantojen takia ravistinta ei tosin kannata jättää pöydälle edes yön ylitse.

vanilla

Sekoittuu todella hyvin veteen toisin kuin monet misellaarista kaseiinia sisältävät tuotteet. Maistuu myös todella hyvältä ja tuotteessa on oikeastaan kaikki mitä yöproteiinilisässä voi olla.

Kohtuu

Hyvän makuinen. Olen käyttänyt kuukauden, mutta en nyt mitään suurempia vaikutuksia ole huomannut. Ehkä tarvitaan pidempi aikainen käyttö, jotta vaikutukset tulevat paremmin esiin.

Vanilla icecream

Todella hyvä yöprotsku. Makroiltaan kyseinen tuote erinomainen. Miinuksena hinta. Kuitenkin taattua supermass-laatua, niin kuin muutkin supermass tuotteet. Ostan jatkossakin.