Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

SUPERMASS InZane

EUR 26.68

Oli 32,68 €

26,68 €

Säästä: 6,00 €

Loppuunmyyty

Huom! Dopingtestauksen alaisten urheilijoiden ei suositella käyttävän tätä tuotetta. Tuote sisältää pienen määrän WADA:n luokittelemia aineita, jotka voivat aiheuttaa positiivisen vastauksen dopingtesteissä. Huomaathan, että Mass.fi ei myy laissa kiellettyjä aineita.

Supermass InZane on tehonlisääjä, josta olet varmasti kuullut. InZane on nimensä mukaisesti täysin tajuton ja järjetön tehonlisääjä – ennennäkemätön vireystila ja energia, kivenkova fokus ja stimulaatio vailla vertaa.

InZane auttaa jaksamaan kovan ja rankan treenin läpi, aivan viimeisiin toistoihin asti. Vanhat ennätykset jäävät nyt historiaan tämän tuotteen avulla. Miksi jäädä samalle tasolle junnaamaan, kun voit nostaa voima- ja suoritustasoja heti!

InZane sisältää keskushermostoa stimuloivia ainesosia, jotka kukin tahollaan vaikuttavat vireystilaan, keskittymiskykyyn ja suorituskykyyn.

Tuote on laktoositon ja gluteeniton.

Hyödyt
  • Ei sovellu dopingtestauksen alaisuudessa oleville
  • Todella voimakas PWO tehonlisääjä
  • Rankkoihin treeneihin – uusiin ennätyksiin!

Sekoita 2 kukkurallista mitallista tuotetta (8g) n.3dl vettä. Nauti 30min ennen treeniä.

Katso vaikuttavat ainesosat ravintosisällöstä.

Muut ainesosat: happamuudensäätöaine (omenahappo), paakkuuntumisenestoaine (tri-kalsium-fosfaatti), aromi, väriaine (punajuurijauhe, karmiini), makeutusaine (stevioliglykosidit, sukraloosi).

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 5.0 / 5 (1 Arvostelut)
  • 1 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Inzane

Todella hyvin toimiva energianlisääjä. Tällä jaksaa painaa hyvin treenin läpi ja vielä kotitöitä himassa :D