Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Supermass Pro-Fuel

Supermass Pro-Fuel

EUR
 • Tuotetiedot

  Supermass Pro Fuel on tehosekoitus, josta saat kehittyneimmät ja laadukkaimmat hiilihydraatit PeptoPro -proteiinin kanssa!

  Mikä tekee Supermass ProFuelista tehokkaan?

  PeptoPro on esipilkottu proteiini, joka näin ollen on nopeammin elimistösi ja lihaksistosi käytössä nopeuttaen sen imeytymistä. Supermass Pro Fuel on paras urheilujuoma, jonka voit nauttia treenin lopussa tai sen jälkeen. Se palauttaa elimistösi rasituksesta nopeasti ja tehokkaasti!

  Pro Fuelissa on edellä mainittujen ainesosien lisäksi vielä elektrolyyttejä, jotka tukevat kehon nestetasapainoa ja ovat todella avuksi lihaksistollesi kovassakin rasituksessa.

 • Käyttöohje

  Sekoita 1 mittalusikallinen tuotetta n. 5 dl nestettä. Sekoita hyvin ja nauti harjoittelun aikana tai välittömästi sen jälkeen. Voit tarvittaessa nauttia tuotetta myös ennen treeniä lisäenergian saamiseksi.

 • Ainesosat

  Korkeasti haaroittunut syklinen dekstriini (cluster dextrin), hydrolisoitu kaseiini-isolaatti PeptoPro-proteiini(maidosta), mineraalit (kalsiumsitraatti, magnesium bis-glysinaatti, natriumkloridi, kaliumkloridi, fosfori), omenahappo, aromi, makeutusaineet (stevioliglykosidit, sukraloosi).

  Tuote on vähälaktoosinen ja gluteeniton.

Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan