Hakemasi tuote voi olla poistunut valikoimista.

Total Nutri-Greens -viherjauhe

Sekoitus 22 eri superfoodia

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
EUR 16.1
alkaen 16,10 €

Loppuunmyyty

Total Nutri-Greens -viherjauhe on uskomattoman tehokas ja vahva vitamiini- ja mineraalivalmiste. Yhdessä tabletissa on 22 eri ainesosaa; vihannesuutetta, marja-/hedelmäuutetta sekä superfoodeja.

Viherjauhe, joka maistuu hyvälle ja sekoittuu helposti veteen, mehuun tai smoothieen. Nauttimalla pienen annoksen viherjauhetta päivässä, varmistat kaikkien tarpeellisten vitamiinien ja mineraaien riittävän saannin.

Total Nutri-Greens -viherjauhe on helppo tapa turvata riittävä vitamiinien, hivenaineiden ja mineraalien saanti. Sinun ei tarvitse kantaa kiloittain kasviksia, vihanneksia ja hedelmiä kaupasta, tämä viherjauhe on sama määrä terveellisiä ainesosia tiivistetyssä muodossa!

Samassa tabletissa muun muasssa; spirulina, chlorella, vehnäoras, acerola marja, pinaatti, tomaatti, omenakuitu ja pomegranaatti.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Hyödyt

 

  • 22 ainesosaa
  • Vitamiinit ja mineraalit yhdessä tabletissa

 

3 tablettia enintään kolmesti päivässä veden kanssa. 

Vihersekoitus ( soijalesitiini, spiruliina, omenakuitujauhe (sulfiitit), ohraorasjauhe (gluteeni), vehnäorasjauhe (gluteeni), kaurajauhe (gluteeni), alfalfajauhe, chlorella, soijajauhe, acerola marja, punajuurijauhe, pomegranaatin siemen, siperian ginseng, porkkanajauhe, tomaattimehu, astragalus juurijauhe, parsakaalijauhe, pinaatinlehti, gingko biloba, vihreä tee –uute, rypälesiemen-uute, puolukkajauhe, bilberry marjajauhe, sakeuttamisaine (mikrokristallisoitu selluloosa, dikalsiumfosfaatti), glukoosi, hydroksipropyyli-metyyliselluloosa, paakkuuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).

Serving Size - 3 Tablets

Servings Per Container - 30 (90 Tablets), 60 (180 Tablets)

Nutritional Information

      Per Serving
Greens Blend (Soy Lecithin, Spirulina, Apple Fibre Powder, Barley Grass Powder, Wheat Grass Powder, Oat Flour Powder, Alfalfa Grass Powder, Chlorella Broken Cell Wall, Soy Flour Powder, Acerola Berry, Beetroot Powder, Pomegranate Seed, Siberian Ginseng, Carrot Powder, Tomato Juice, Astragalus Root Powder, Brocolli Powder, Spinach Leaf, Gingko Biloba, Green Tea Leaf, Grape Seed Extract, Elderberry Powder, Bilberry Fruit Powder)     3 g
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan