• kasvissyöjä

  kasvissyöjä

Whole Psyllium Husks

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY

Säästä jopa 30% enemmän Mass -tuotteista! Minkälaisen alennuksen saat?

Voit säästää jopa extra 30%!
Käytä koodia: MYSTERY
7,80 €

Loppuunmyyty

Yleistä

Myprotein Psyllium Husks psyllium hiutaleet on valmistettu psyllium kasvin siemenen ulkokuoresta. Ne ovat luontainen kuidun lähde ja etenkin leivonnassa hyvinkin suosittu “sitkoa” aikaansaava tuote. Se toimii gluteenin lailla, siksi onkin gluteenittomassa leivonnassa hyvin suosittu. Sitä käytetään erityisesti juuri proteiinileivonnaisissa ja esimerkiksi kakuissa tai hyydykkeissä, joihin kaivataan tukea, sitkoa tai rakennetta ilman kermaa, gluteenia tai vaikka rasvaisia tuorejuustoja. Leivonnaisista, joissa käytetään psylliumia, tulee monesti hyvin kuohkeita, meheviä ja vähemmän murenevia!

Hiivaleivonnaisissa psylliumin voi lisätä hiivan mukaan seisomaan noin 10 minuutiksi (noin 1-2rkl/l taikinaa), minkä aikana se turpoaa ja hyytelöityy. Leivinjauheen kanssa leivottaessa psylliumin voi sekoittaa suoraan jauhoihin (noin 1tl/dl jauhoja). Psyllium on hajuton ja mauton. Psylliumia käytettäessä, jos siitä ei ole mainintaa ohjeessa /respetissä, voi jauhojen määrää vähentää 10-30%, siispä saat leivonnasta kuiturikkaampaa ja kevyempää!

Psylliumin siemenet ovat todella kuiturikkaita, ne turpoavat veteen liotettuna, minkä vuoksi psylliumia nauttiessa tuleekin huolehtia, kuten muunkin kuidun kanssa, riittävästä veden saannista.

Vamistettu tehtaassa, jossa käsitellään maitoa, soijaa, kananmunia, gluteenia ja niistä valmistettuja tuotteita.

Hyödyt

 • erinomainen kuidun lähde
 • erinomainen leivontaan gluteenin sijaan
 • tuomaan koostumusta ja sitkoa
 • mehevämpi ja vähemmän mureva koostumus leivonnassa

Käyttöohje

Lisää 2.5g 300-350ml vettä tai muuta nestettä ja sekoita. Mitä vähemmän nestettä, sitä enemmän koostumus muistuttaa hyytelöä.

Ainesosat

Kokonaiset psyllium kuoret (husks) 100%.

Ravintosisältö

Per 10g:
Energiaa: 37.8cal
Proteiinia: pieni määrä
Hiilihydraatteja 8.9g
Kuitua: 7.4g
Kalsium: 30.0mg
Rauta: 180.0mcg

Suositellut tuotteet

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Kooste

4.0

4.0

(1 arvostelu)

 • 5    0
 • 4    1
 • 3    0
 • 2    0
 • 1    0
Lajittele

Psyllium Husks

Yhteensä:

4

Oon vedellyt heraproteiinin seassa pari kertaa päivässä ja on auttanut suolen toimintaan selvästi. Vähän turpoavat kyllä vedessä, mutta itseä se ei ainakaan haittaa ja juominen onnistuu helposti. Tosi riittoisaa ja annokselle ei tule hintaa käytännössä mitään.

Mon Jul 04 11:35:04 BST 2016 mukaan latemani

Whole Psyllium Husks

Valitse kuva

Whole Psyllium Husks