Proteiinipatukat

1 tulokset

Herkulliset ja edulliset proteiiniherkut aina Suomen edullisimpaan hintaan! Näet nyt voimassa olevat hinnat alta. Mukana myös alennushintaisia tuotteita!

Proteiinipatukat ovat kovin suosittuja niiden erinomaisen maun vuoksi. Reilusti proteiinia ja vain tarpeellinen määrä hiilihydraattia nopeuttamaan palautumista tai viemään suurempaa nälkää päivän aikana. Proteiinipatukkoja on monia erilaisia ja eri makuisia. Tutustu valikoimaan ja valitse sinulle tarpeellinen patukka; vähähiilihydraattinen, rasvaton, gainer -patukka massanlisäykseen tai proteiinipatukka palautumiseen. Palautumiseen tarkoitetuissa patukoissa on hiilihydraattia, kevyemmissä dieettipatukoissa hiilihydraattia ei juuri ole, mutta proteiinia on reilusti. Suurin osa proteiinipatukoiden proteiinista on peräisin heraproteiinista ja heraisolaatista. Hiilihydraatit ovat joko hedelmistä, marjoista tai esimerkiksi hitaasti energiaa vapauttavasta kaurasta.

Proteiinipatukat ja -keksit ovat kätevä ja helppo tapa turvata riittävä proteiinin saanti myös kiireen keskellä tai matkoilla. Runsaasti proteiinia sisältävät proteiiniherkut - patukat, keksit ja herkut, sisältävät myös hitaasti ja nopeasti imeytyviä hiilihydraatteja. Proteiinivälipalat sopivat nautittavaksi sekä ennen treenejä, että palautukseen.

Proteiinipatukat ja -keksit sopivat nautittavaksi niin välipalana kuin arjen kiireessä. Yksittäin pakatut tuotteet voit pitää laukussa mukana, autossa tai vaikka työpaikalla. Nälkä pysyy poissa, proteiinin saanti on riittävää ja jopa mieliteot epäterveellisiin hekrkuihin saattavat vähentyä. Nauti kokonainen tuote tai puolita ja nauti useassa erässä, voit myös kokeilla tuotteita jälkiruokana!

Järjestä:

Products