Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Better Bodies Straight Fit Denim Jeans - Tinted Blue

EUR
1 Arvostelut

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  Better Bodies Straight Fit Denim Jeans farkut on kehitetty Better Bodies urheilijoiden kanssa. Farkuissa on YKK metallivetoketju ja kulutettu Better Bodies nahkalogo vyötäröllä sekä brodeerattu logo oikeassa etutaskussa. Ne on vahvistettu haaroista ja housuissa on viisi tarkua. Reiden leveys koossa L on 70cm.

  TÄRKEÄÄ INFOA!
  Tämä vaatekappale on värjätty, pesty ja käsitelty saadessaan sen tyylin! Jokainen vaatekäsitellään käsin, joten ne ovat ainutlaatuisia ja voivat muuttua pesun jälkeen! Värit ja pesun vaikutukset ovat erilaiset vaate vaatteelta eivätkä ne välttämättä oleidenttisiä tuote kuvien kanssa!

  Istuvuus: Suorat
  Materiaali: 100% puuvillaa
  Koot: S-XXL

  • Kehitetty Better Bodies urheilijoiden kanssa
  • Kestävät
  • Ainutlaatuien tyyli

Asiakasmielipiteet

4.0

1 Arvostelut

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Farkut

Istuvuus ja mitoitus todella hyvä. Farkkuihin mahtuu isompikin reisi. Mukavat jalassa päivittäisessä käytössäkin. Kangas tuntuu hieman ohuelta, joten kulumisesta voi tulla ajan kanssa ongelma. Haaroista onneksi vahvistetut.