Added to your basket

Pahoittelut, sivulla tapahtui virhe. Ole hyvä ja kokeile uudelleen.

Lukumäärä:

Välisumma: ( tuotetta ostoskorissasi)

Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Other customers purchased instead

Mass 700ml Shaker - Black

EUR 3.37

3,37 €

10 Arvostelut

Loppuunmyyty

 • Tuotetiedot

  Massin oma shaker 700ml koossa nyt saatavilla. Super massiivinen koko ja Massin logo toki mukana.

  Shakerissa on reilusti tilaa juomalle, se sekoittuu helposti muutamalla ravistuksella ja juomatkaan eivät karkaa tiiviin kannen alta. Shakerin sulkumekanismi on tiivis ja luotettava sekä ennen kaikkea helppokäyttöinen ja korkki/kansi on nopea avata ja sulkea.

  Shaker on valmistettu kestävästä muovista, joka kestää koneellisen pesun.

  Jaa treeni-intosi muiden kanssa Instagramissa #massfi, tägää meidät mukaan @massfi, ja saatamme ostaa juuri sinun kuvasi valokeilaan!

  Hyödyt
  • Kestävä ja vahva
  • Tiivis korkki - ei vuotoja!
  • Konepesun kestävä

Asiakasmielipiteet

3.9

10 Arvostelut

5 4
4 2
3 3
2 1
1 0
Katso kaikki arvostelut

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Korkki huono

Shaker vaikutti hyvältä ja laadukkaalta. Korkki kuluu kuitenkin käytössä ja lopputulos on että korkin syvä osa (joka kiinni suuaukossa) irtoaa kiinnikkeestä, kun korkkia jatkuvaati napsauttaa auki ja kiinni.

Väärä

Harhaanjohtava tuotekuva. Kahvaosat puuttuivat kokonaan tilatuista shakereistä.

...

Muuten ihan ok, mutta ei ole kuvan tuote. Korkin kantohaka puuttu ja sisällä ei sihvilä osaa, mikä kuvasta erottuu selkeästi. Pettymys!

Mass 700ml Shaker - Black

Kestävä, edullinen ja toimiva tuote.

Harhaanjohtavat kuvat

Hyvä sheikkeri mutta ei ole samanlainen kuin kuvassa. Puuttuu toisessakin arvostelussa mainittu 'vispilä' sekä korkissa oleva haka.

VISPILÄ?

Tuotteen kuvissa sheikkerin sisällä näkyy selkeästi "vispilä". Saapuneessa tuotteessa vain kannessa ritilä. Tuotetta en ole vielä testannut, mutta tuotekuvat ovat hieman harhaanjohtavat.

Hyvä

Sopivan kokoinen käteen hyvä juoda.

jari välimaa

Hyvä sekoitin. Hintansa väärtti.

Mass 700ml Shaker - Black

Sheikkeri muuten ihan ok, mutta napsautettava juoma korkkiosa saisi olla hiukan hepposemmin avattavaa mallia. Meinaa joka kerta kun korkin napsauttaa auki, niin tuntuu siltä että korkki meinaa jäädä käteen kiinni. 

Shaker

Hyvän kokoinen sheikkeri ilman mitään ylimääräisiä hilavitkuttimia. Tuntuisi olevan parempaa tekoa kuin edeltäjänsä, joista itselläni meni jokaisesta kansi halki kierteiden yläpäästä.