Mass Core150 1 Litre Shaker Bottle

9,90 €

Varastossa | Lähetetään yleensä 24 tunnin sisällä

Yleistä

Core Shaker 150™ on uusi ja innovatiivinen shaker pullo, jossa on erilliset osastot jauheiden/hedelmien/tablettien kuljettamiseen ja niiden sekoittaminen juomaan käy helposti vaikka liikkeessä! Jopa 200g jauhetta eli 4 annosta lisäravinteita piilotettuna shakerin sisälle – ei jatko-osia, ei purettavia ulkoisia osia!

Sisäänrakennettu, patentoitu, jauheiden kuljetustila säilöö jauheet hygienisesti. Jauhetta mahtuu matkaan mukaan yhteensä 150g, 3 eri 50g osioon. Jauheosioiden poistaminen mahdollistaa koko 1L nestetilan käyttämisen!

3 IRROITTETTAVAA OSIOTA

Nyt voit paitsi kuljettaa mukanasi kolmea annosta jauhetta, mutta myös tarvittaessa kolmea eri jauhetta. Voit nauttia siis yhdestä ja samasta sheikkeristä vaikka laturin, palarin ja proteiinijuoman. Kaikki kulkevat yhdessä säiliössä mukana, mutta voit nauttia kaikki eri aikaan.

Osioiden ollessa pois shakerin sisältä sekoituksen aikana, tilavuus on 1L. Voit juoda shakerista myös säiliöiden ollessa sisällä.

MUITA PAREMPAA TILANKÄYTTÖÄ

Voit kuljettaa shakerin sisällä kolmea eri osiota vaikka kolmella eri jauheella. Saat kuljetettua kaikki jauheet shakerin sisällä, lisäämättä sen leveyttä tai pituutta! Se ei vie enempää tilaa kuin normaali shakeri. Voit kuljettaa 150g jauheen lisäksi vielä yhden valmiiksi sekoitetun juoman shakerissa. Siis jopa 4 annosta jauheita – voit kuljettaa yhdessä shakerissa koko päivän jauheet. Kahdessa shakerissa kulkee jo 2 päivän jauheet, aika mahtavaa!

KAIKKI KULKEE SHAKERIN SISÄLLÄ – MYÖS HEDELMÄT JA TABLETIT

Mikä tekee Core Shaker 150™ shakerista muita paremman, on mahdollisuus kuljettaa jauheita, marjoja, hedelmiä tai taletteja normaalikokoisessa shakerissa. Voit kuljettaa jopa 4 ateriaa mukanasi, yhdessä shakerissa! Kisamatkat ja leirit tai tavalliset työmatkat salitreeneineen helpottuivat juuri huimasti.

Hyödyt

  • Kuljeta kaikki shakerin sisällä
  • Jopa 4 ateriaa/juomaa mukaan
  • Erilliset osiot
  • Kuljeta mukana jauheet/hedelmät/marjat/tabletit

Käyttöohje

Täytä osiot haluamillasi tuotteilla, jauhetta mahtuu yhteen osioon 50g. Täytä osiot niin, että ne mahtuvat hyvin kiinni. Poista sisältö, lisää juoma, lisää haluamasi osion tuotteet ja sekoita sekä nauti! Huuhtele / pese ja laita osiot takaisin shakerin sisään odottamaan seuraavaa käyttöä.

Arvostelut

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan

Mass Core150 1 Litre Shaker Bottle

Valitse kuva

Mass Core150 1 Litre Shaker Bottle