Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Endurance MixMaster sheikkeri

EUR 2.25

2,25 €

Loppuunmyyty

Myprotein Endurance MixMaster on markkinoiden kehittynein sekoitin, jonka avulla saat vaivattomasti tasaisia juomia. Nopea ja helppo avaus- ja sulkumekanismi kiireisimmällekin urheilijalle!

Tämä kookas shaker on ihanteellinen jauheen sekoittamiseen ja paakuttoman juoman valmistamiseen. Sisällä oleva kierrekuula toimii vispilän tavoin ja estää paakkujen syntymisen hajoittamalla jauheen tasaisesti.

Tiivis kansi estää sisältöä vuotamasta ja leveä nokka sekä kannen muotoilu takaavat monia vaivalloisia sekoittimia helppokäyttöisemmän muotoilun. Myprotein Endurance MixMaster on käytännöllisellä ja tyylikkäällä käteen sopivalla muotoilullaan.

Huomaa, että tämän tuotteen etiketit on saatavilla ainakin englanniksi. Ranskan-, italian-, saksan-, espanjan-, tanskan-, ruotsin- ja suomenkieliset etiketit ovat myös saatavilla tuotteesta riippuen.

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 5.0 / 5 (1 Arvostelut)
  • 1 5 star reviews
  • 0 4 star reviews
  • 0 3 star reviews
  • 0 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

Toimii

Hyvä perus sheikkeri, pitkästä nokasta on helppo juoda ja näyttäis kestävän konepesunkin. Hinta/laatu erinomainen.