Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myprotein Iron Hooks

EUR 19.9

19,90 €

Loppuunmyyty

Asiakasmielipiteet

Overall Rating : 3.8 / 5 (5 Arvostelut)
  • 2 5 star reviews
  • 1 4 star reviews
  • 1 3 star reviews
  • 1 2 star reviews
  • 0 1 star reviews

Arvostelut

Arvosteluiden viitatessa elintarvikkeisiin tai kosmeettisiin valmisteisiin, tulokset voivat vaihdella henkilöstä toiseen. Asiakkaiden arviot ovat toisistaan riippumattomia eivätkä edusta The Hut Groupia.

hyvät

ajaavat asiansa hyvin.

ookoo tuote

Ihan jees perus koukku. Koukkuosa sais olla pikkasen leveempi ku ei paksumpi tanko / käsipaino tohon uppoo ja se hieman hankaloittaa vetoja mut perus varustukseksi jees ja edukas 

Myprotein Iron Hooks

Iron Hooksin hanskaosa varsin tukeva, rannetuki hyvä. Koukku sopii käsipainojen kahvoihin, voimanostotankoon vaivoin, hieman paksumpiin selkätaljan kahvoihin ei mitenkään. Koukun asettaminen hieman vaivalloista. - Parempia pitokoukkuja olen kyllä käyttänyt. - Ei hyvät.

Iron Hooks

Pelittää mainiosti ja saan vedot meneen suoraan sinne,minne on tarkoituskin. miinuksena koukku voisi olla sentin kaks leveempi ja hieman lyhyempi.

Loistavat.

Todella hyvät ovat, esim. olankohautukset menevät huomattavasti paremmin perille! Etua näissä on remmeihin verrattuna myös se, ettei tarvi pyöritellä ja säästää näin aikaa. Suosittelen lämpimästi, kun eivät ole kalliitkaan!