Smartshake Slim 500ml Multi Storage Shaker Bottle - Neon Pink

8,90 €

Loppuunmyyty

Loppuunmyyty

Yleistä

SmartShake 500ml pienempi slim shaker, väri: sininen. Ihanan täyteläinen ja tumma väri tutusta SmartShake shakerien sarjasta! Tämä on varmasti kaikkien aikojen suosituin shakeri.

Smartshake shakerissa on kaksi säilytysosaa; 1 iso kuppi sekä 1 pienempi kuppi. Yhden säilytysosion voi jakaa edelleen neljään osaan shakerin mukana saatavalla lisäosalla. Tässä osassa voitkin säilyttää kätevästi pillerit ja tabletit ilman, että joudut arvailemaan mikä oli mikäkin. Shakerin sulkumekanismi on tiivis ja luotettava sekä ennen kaikkea helppokäyttöinen ja korkki/kansi on nopea avata ja sulkea.

Kaikki lisäravinteesi pysyvät järjestyksessä SmartShake shakerissa – se on mitä erinomaisin apuväline kaikille liikkuville ihmisille. Shakerissa voit myös ottaa töihin mukaan tarvittavat lisäravinteet ja vaikka kuivahedelmät, -marjat ja pähkinät!

Shakerit ovat mikron, pakastuksen ja astianpesukoneen kestäviä. SmartShake shakerin on valmistettu myrkyttömästä kierretettävästä muovista, ne ovat lisäksi BPA & DEHP –vapaita.

Hyödyt

  • 500ml, 2 säilytysosaa
  • erikoisosa pillerien säilytykseen
  • tiivis sulkemismekanismi
  • BPA & DEHP –vapaa materiaali

Ainesosat

SmartShake shaker pullo, 3  kierteillä shakerin pohjaan kiinnitettävää säilytysosaa, 1 ristikko pillerien ja tablettien säilytykseen. Lisäksi metallinen lenkki esimerkiksi pullon urheiluvyöhön tai laukkuun kiinnittämiseen.

Arvostelut

Ei arvioita.

Smartshake Slim 500ml Multi Storage Shaker Bottle - Neon Pink

Valitse kuva

Smartshake Slim 500ml Multi Storage Shaker Bottle - Neon Pink