Sorry, unfortunately this product is currently out of stock

Myvitamins Caffeine

  • Kasvissyöjä
  • Vegaani
EUR 5.95
alkaen 5,95 €

Loppuunmyyty

Mitä Caffeine-lisäravinne on?

Kofeiini on sinulle ehkä tutuin aineena, joka virkistää aamuisen kahvikupposen muodossa. Et ole väärässä… kofeiini on stimulantti, jota esiintyy luonnollisesti kahvissa, teessä ja guaranassa monien muiden kasvien ja yrttien lomassa.

Miksi käyttää Caffeine-lisäravinnetta?

Caffeine on laadukas ravintolisä, joka sisältää 200 milligrammaa kofeiinia per tabletti. Tämän luonnollisen stimulantin on todettu lisäävän yleisurheilijoiden kestävyyttä. Kofeiini myös palauttaa keskittymisen, auttaa parantamaan keskittymiskykyä ja lisäämään henkistä valppautta väsymyksen yllättäessä.

Kuka voi hyötyä vitamiinitablettien käytöstä?

Caffeine-lisäravinne on helposti nautittavien tablettien muodossa, joten se on loistava tapa saada pientä piristystä, kun tarvitset sitä eniten. Yleisurheilijat myös hyötyvät kofeiinin nauttimisesta ennen kestävyyttä vaativia toimia. Vitamiinit kuuluvat osaksi monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota ja terveellistä elämäntyyliä.

Varoitus: Tämä tuote sisältää 200 milligrammaa kofeiinia per annos, eikä se sovellu lapsille, raskaana oleville naisille tai kofeiiniherkille henkilöille.

Take 1 tablet a day. Do not exceed the recommended daily dose. Food supplements are not a substitute for a varied diet and healthy lifestyle. Store in a cool dry place. Keep out of reach of children. Not suitable for vegetarians. Not suitable for children, pregnant women and persons sensitive to caffeine.

Bulking Agents (Calcium Carbonate, Microcrystalline Cellulose), Caffeine, Anti Caking Agents (Magnesium Stearate, Silicon Dioxide), Coating (Hydroxy Propyl Methyl Cellulose, Glycerol).

Serving Size - 1 Tablets

Servings Per Container - 30 (1 Month), 90 (3 Months)

Active Ingredients

  Per Serving
Caffeine 200 mg
Asiakasmielipiteet

Ei arvioita.

Kirjoita arvostelu ja osallistu 100€ tuotepaketin arvontaan